300 dages returret
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Skriv dit eget blog guide her på siden?

Har du mod på at skrive din egen guide? Så skriv til [email protected] artiklen skal være minddst 500ord lang og være god til Mac/iPhone/iPad brugere.

Det sker at stikket på den super dyre Apple 27” skærm går i stykker, men det betyder ikke at du skal gøre noget, fordi der er en anden mulighed.

Opgrader din iMac så den er klar til 2019

Har du en ældre iMac som halter lidt bagefter? De har stadig en masse liv i sig og kan helt sikkert klare alt du skal bruge af den i 2019.

Om Twelve South og hvorfor de er så gode

Twelve South

Hvordan laver man @ på Mac?

Hvordan laver man @ på Mac?

Ctrl Alt Delete på Mac

ctrl alt delete på Mac

Tilbagetrækning af 5W oplader fra os

I februar måned gør DR Kontant os opmærksom på resultatet af deres test af vores 5W iPhone oplader, der fastgjorde at de kunne være potentiel farlige.

Find ud af hvilken iPhone eller iPad du har?

Det er meget enkelt. Du kan se det selv på din iPhone eller iPad eller i iTunes på din Mac, når din iPhone er forbundet til din Mac.
Apple har taget feedback til sig, det sker åbenbart ;), og har gjort Thunderbolt 3 stikkene i deres MacBook Pro, Macbook's og MacBook Air strammere, altså stik sidder bedre fast i de nyere Macbook's.

Hvilke iPhones og iPads understøtter trådløs opladning?

Vi har oplevet mange der spørger om hvilke iPhones, iPads og Macs der understøtter trådløs opladning, her vil vi forsøge at svare på det.
Alle iPads og iPhones der har lightning stik kan komme på ethernet internet, altså kablet internet eller netværk, simpelthen ved hjælp af to stik fra apple.

Hvor meget strøm kan et iPhone/iPad/iPod/Mac kabel give?

Hvor meget strøm kan et iPhone/iPad/iPod/Mac kabel give? Har længden en betydning?
Det har altid været let at tage screenshots eller skærm billeder på iPhone, lige fra iPhone 1, bare hold sluk knappen og tryk på homeknappen, men iPhone X/Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr har ikke en...

iPhone Xs, Xs Max og Xr har fået bedre trådløs opladning!

iPhone 8, iPhone 8 plus og iPhone X var de første iPhones der fik trådløs Qi opladning, den gang med 5W opladning, senere kom 7,5W opladning med en software opdatering, som alle iPhones heldigvis...

Vi søger en korrekturlæser hos Mackabler

Er du studerne eller mangler lidt ekstra hver måned så har vi måske et job til dig. Jobbet er som korrekturlæser/tekstskribent, til vores side, vores bøger og vores andet indhold.

Alle headset funktionerne der virker med din iPhone, iPad og Mac

Viste du at der var en masse ekstra funktioner ud over play/pause som din Apple headset kunne? Her er de.

Bliv Mac super-bruger