tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING & GRATIS FRAGT FRA 300 KR    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS
Nej, iPhone 8 vejer 10g mere, og er lidt større på alle leder, men covers osv fra iPhone 7 skulle stadig virke. Det samme gælder for iPhone 7 plus og iPhone 8 plus.
Vi ved godt det er lidt på kanten med Beta'er, men apples' er altid super sikre, det skal dog siges at du aldrig skal indstallere en beta på en iPhone du er afhænig af :)
Har du manuelle opgaver som bare skal laves men som du ikke gider lave selv?
Hvis din mus engang imellem bliver væk kan det være en god idé at gøre det lidt større, eller måske meget større?I forvejen kan du altid finde musen ved at ryste den så bliver den midlertidigt...
Hej vi mangler en en ungarbejder til Mackabler, faktisk mangler vi 2, men når du læser dette er der måske kun en enkelt plads tilbage.
De fleste Apple-brugere vil gå ned i Humac, eller måske Elgiganten når de skal købe tilbehør til deres Mac. Men det behøver ikke nødvendigvis være den nemmeste og billigste løsning.
Her er nogen gode grunde til ikke at bruge USB som en video port, og hvorfor man ikke skal købe en USB til skærm adapter.
Lav en start USB disk til din mac, så du kan formatere din mac's hoved harddisk/SSD eller bare rede en Mac der er død.
Din iPhone kan tage RAW billeder nu, det betyder at du får flere farver, mere dybde og flere detaljer med i dine billeder, men det kræver at du bruger det.Det er kun iPhone 6s / 6s plus og...
Har du hørt om iMac's der er late 2011, eller ultimo 2011 eller noget andet?