Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Skriv dit eget blog guide her på siden?

Har du mod på at skrive din egen guide? Så skriv til [email protected] artiklen skal være minddst 500ord lang og være god til Mac/iPhone/iPad brugere.

Corona virus og levering af pakker

Coronavirussen COVID-19 har for alvor fået fat herhjemme og vi har fået et par spørgsmål fra kunder. Vi leverer fortsat alle vores varer til kunder, og vi tilstræber at afsende varen samme dag,...

Hvilken Mac oplader skal du bruge?

Der er mange opladere til Mac's efterhånden, dette er en guide til hvordan man finde ud af hvilken Mac oplader man skal bruge.

Opdater din Mac til nyere Mac OSx

Har du oplevet at du skal opdatere en Mac til et nyere Mac OS, men at det ikke virker fordi den Mac du har ikke er opdatere nok til at kunne opdatere direkte til fx: macOS Catalina?

Lav en Backup af din iPhone eller iPad

Det er rigtigt vigtigt at lave en backup af sin iPhone eller iPads engang imellem.

Reset din iPhone eller iPad

Har du købt en brug iPhone eller iPad? Eller skal du af med din iPhone eller iPad? Så er det et god idé at resette den før du giver den videre.

MFi 1 vs MFi 2

Apple har lavet en ny chip til MFi lightning kabler.
Det sker at stikket på den super dyre Apple 27” skærm går i stykker, men det betyder ikke at du skal gøre noget, fordi der er en anden mulighed.

Opgrader din iMac så den er klar til 2019

Har du en ældre iMac som halter lidt bagefter? De har stadig en masse liv i sig og kan helt sikkert klare alt du skal bruge af den i 2019.

Om Twelve South og hvorfor de er så gode

Twelve South

Hvordan laver man @ på Mac?

Hvordan laver man @ på Mac?

Ctrl Alt Delete på Mac

ctrl alt delete på Mac

Tilbagetrækning af 5W oplader fra os

I februar måned gør DR Kontant os opmærksom på resultatet af deres test af vores 5W iPhone oplader, der fastgjorde at de kunne være potentiel farlige.

Find ud af hvilken iPhone eller iPad du har?

Det er meget enkelt. Du kan se det selv på din iPhone eller iPad eller i iTunes på din Mac, når din iPhone er forbundet til din Mac.
Apple har taget feedback til sig, det sker åbenbart ;), og har gjort Thunderbolt 3 stikkene i deres MacBook Pro, Macbook's og MacBook Air strammere, altså stik sidder bedre fast i de nyere Macbook's.

Hvilke iPhones og iPads understøtter trådløs opladning?

Vi har oplevet mange der spørger om hvilke iPhones, iPads og Macs der understøtter trådløs opladning, her vil vi forsøge at svare på det.

Bliv Mac super-bruger