Black Friday

Få mail med tilbudene når det starter om
tel: 60 54 62 25    |    DAG-TIL-DAG LEVERING & GRATIS FRAGT FRA 300 KR    |    300 dages returret   |    [email protected]  |    40.000 DANSKERE BRUGER OS
Apple har udvidet deres iPhones med hurtig opladning, vi har endnu ikke testet det selv, men gør det snart.
Virker dit WiFi ikke på din Mac? Denne komplette guide giver dig mange gode råd til hvordan du får dit Wifi internet til at virke igen på din Mac, Macbook, Macbook Pro Etc.
Bliver du også bombarderet med opkald fra firmaer der vil sælge dig et eller andet? Bombarderet er måske et lidt stærkt ord, men det er også irriterende at bliver ringet om bare engang imellem.
Nej, iPhone 8 vejer 10g mere, og er lidt større på alle leder, men covers osv fra iPhone 7 skulle stadig virke. Det samme gælder for iPhone 7 plus og iPhone 8 plus.
Vi ved godt det er lidt på kanten med Beta'er, men apples' er altid super sikre, det skal dog siges at du aldrig skal indstallere en beta på en iPhone du er afhænig af :)
Har du manuelle opgaver som bare skal laves men som du ikke gider lave selv?
Hvis din mus engang imellem bliver væk kan det være en god idé at gøre det lidt større, eller måske meget større?I forvejen kan du altid finde musen ved at ryste den så bliver den midlertidigt...
Hej vi mangler en en ungarbejder til Mackabler, faktisk mangler vi 2, men når du læser dette er der måske kun en enkelt plads tilbage.
De fleste Apple-brugere vil gå ned i Humac, eller måske Elgiganten når de skal købe tilbehør til deres Mac. Men det behøver ikke nødvendigvis være den nemmeste og billigste løsning.
Her er nogen gode grunde til ikke at bruge USB som en video port, og hvorfor man ikke skal købe en USB til skærm adapter.