300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
40.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Spørgsmål og svar

Valgte spørgsmål

Hvornår sender i ordrerne?
Alle hverdage sendes ordrer kl. 16.00. Lørdag og søndage sendes alle ordre kl. 14. Vi sender også helligdage, tiden kan variere, men sendes oftes kl.13.

Asked by: Anders
Date: 2018-04-30 16:00:32
Hvis jeg finder et produkt billigere et andet sted hvordan får jeg så jer til at matche prisen?
Hvis du finder et produkt billigere et andet sted så send os gerne et link til det så matcher vi prisen på en ordre der allerede er lagt eller til din fremtidige ordre :)

Asked by: Finn Holm
Date: 2018-05-13 22:59:12
Denne hub til MacBook pro med USB-C og thunderbolt 3. Kan den ikke trække et DVD drev fra Apple?
Nej, DVD drevet kræver mere strøm end den kan klare. Det er kun de enkelte USB til USB-C adapter det virker med. Det er også kun på en Mac’ det virker med fordi DVD drevet kræver mere strøm end USB-2.0 som DVD drevet bruger kan levere.

Har i en fysisk butik?
Nej, det har vi ikke. Se evt. punktet om afhentning af ordre. Du kan afhente din ordre fra vores reception dog.

Hvordan returnere/bytter jeg en ordre?
Hvis du allerede har kontaktet os, skal du sende den tilMacKabler.dk Flæsketorvet 68 1711 København V.Du skal sende varen retur så billigt som muligt, med samme fragtfirma som du modtog varen med. Du bedes også sende dit navn og adresse med, så vi har mulighed for at finde dig i vores system. Ellers kontakt os og hør nærmere.Det skal også fremgå tydeligt hvorfor varen/ordren returneres.

Kan jeg afhente min ordre?
Ja, det kan du godt. Du gennemfører blot et almindeligt køb, hvor du vælger "afhentning" som leveringsmetode. Så snart at din ordre er pakket og klar til afhentning vil du modtage en e-mail med flere instruktioner om adresse og tid.Husk at tjekke din spam-indbakke i tilfælde af at du ikke har modtaget nogen e-mails efter 1 hverdag.

Har I Pensionistrabat?
Ja, mackabler.dk har Pensionistrabat, hvis du vil gøre brug af det, skal du sende en mail med et billed af dit kort til [email protected] - så sender vi en rabatkode på 10% tilbage. Der er mange af vores produkter som pensionister bruger, vi vil gerne gøre det lettere for jer. Vi giver ikke studierabat på Magsafe's, airports og andre Apple produkter, men alt andet.

Hvor meget er fragtpriserne på?
Varer bliver sendt som pakke, igennem DAO eller som pakke igennem Post nord, det er den måde vi kan sikre dig den bedste leveringstid til de billigste priser. Fordi vi sender de fleste ordre igennem DAO, får du dem også selv om du ikke er hjemme, hvilket altid er en fordel. De fleste postkasser er for små til at kunne modtage en Magsafe eller et Mobilbatteri, disse bliver hængt på din dør eller også skal du hente den i posthuset, en pakkeboks eller være hjemme selvfølgelig; langt de meste bliver leveret i postkassen.

Jeg har købt flere varer, men har ikke modtaget dem alle. Er der sket en fejl?
Det kan enten skyldes at en eller flere af dine produkter er på restlager, eller produktet er sendt fra en anden leverandør. Dine produkter vil blive sendt så snart de er på lager. I tilfælde af dropshipping vil dine varer komme ca. samme dag, dog i 2 dele.

Få vores Gratis Mac Guide!