300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Kompatibilitet
Producenter
vis flere mindre
Filter

Mac batterier til reparation

5 varer
Hvad kan man bruge et batteri til Mac til? Et batteri til Macbook kan bruges til at udskifte det gamle batteri i ens Mac hvis det er gået død eller ikke længere holder strøm særlig længe. Dette sker helt naturligt efterhånden som man bruger det, så de fleste vil nå til et punkt hvor udskiftning er en fordel. Derudover så kan der ske mange ting med batteriet der gør at det går i stykker, som overbelastning eller vandskade, der gør at det ikke længere fungerer som det skal. Her er det fedt selv at kunne udskifte det efter behov, så man kan få ens Macbook til at virke igen. Batterierne her...
Læs mere
Viser 1 - 5 af 5
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Mac batterier til reparation

Hvad kan man bruge et batteri til Mac til?

Et batteri til Macbook kan bruges til at udskifte det gamle batteri i ens Mac hvis det er gået død eller ikke længere holder strøm særlig længe. Dette sker helt naturligt efterhånden som man bruger det, så de fleste vil nå til et punkt hvor udskiftning er en fordel.

Derudover så kan der ske mange ting med batteriet der gør at det går i stykker, som overbelastning eller vandskade, der gør at det ikke længere fungerer som det skal. Her er det fedt selv at kunne udskifte det efter behov, så man kan få ens Macbook til at virke igen.

Batterierne her på siden fungerer som reservedele og er i original kvalitet, så man kan forvente at få et batteri der er lige så godt som det oprindelige batteri i ens Macbook. I og med at de fungerer som reservedele, så skal man også selv kunne isætte batteriet i ens Macbook.

Hvordan vælger man det rigtige batteri til Mac?

Når man skal vælge det rigtige batteri til ens Mac, så er første skridt selvfølgelig at finde det der passer til ens version af Mac. Til de forskellige batterier står der altid i titlen hvilken type de hører til, altså pro, air osv. og hvilken størrelse i tommer skærmen på den aktuelle Mac har.

Mere specifikt står der hvilken årgang det hører til, så man hurtigere kan sortere deri og aller vigtigst, så står der et modelnr. der fortæller præcis hvilken model batteriet passer i. Hvis man kender modelnr. på ens Macbook, og det passer med batteriet, så er det altid det rigtige.

Man kan også komme ret langt ved at gå ud fra type og årstal, men hvis man vil være helt sikker, så kan man finde modelnr. ved at gå ind under “Om denne Mac” på ens Mac eller ved at se på mærket på bagsiden, hvor det gerne skulle stå hvis man stadig har det derpå.

Derudover så kan man også overveje hvilken kvalitet man vil have batteriet i. Her vil vi altid anbefale at anskaffe et batteri til Mac i original kvalitet, da det sikrer at der ingen problemer er, i forhold til hvis man finder kopi batterier, hvor det er svært at vide hvad de lever op til.

Hvordan isættes et batteri til Mac?

For at isætte ens nye batteri til Mac skal man først skrue bagsiden af ens Macbook. Dette kan gøres med små skruetrækkere (vi har forskellige slags, bare søg på skruetrækkere), hvor der sidder små skruer på bagsiden af ens Mac der bare hurtigt skal skrues af.

Dernæst er der et strømkabel der forbinder motherboardet og batteriet der skal tages ud. Det anbefales at gøre dette med et stykke plastik eller lignende, da man ellers kan risikere at få en smule stød af kablet, hvilket kan være en ret ubehagelig oplevelse.

Når det er gjort, så skal man lede efter et par små skruer der holder batteriet fast. Disse skal skrues ud, hvorefter man kan lirke batteriet ud stille og roligt. Efter at batteriet er ude så skal man bare have det nye i, hvor man følger den omvendte rækkefølge.

Altså: Lirk batteri på plads, skru skruer i batteri, forbind strømkabel til batteri, skru bagside på plads og så er man færdig. Hvis det er første gang man prøver det, så kan det anbefales at se en Youtube gennemgang også, da det giver en god visualisering af hvad det går ud på.

Hvad er fordelene ved et batteri til Mac?

Der er mange fordele ved selv at kunne udskifte batteriet på ens Mac, hvor den største selvfølgelig er at man kan spare en hel masse penge. Man kan nemlig selv finde batteriet til den pris man gerne vil betale, hvilket kan resultere i en stor besparelse i forhold til forhandleren.

Desuden så slipper man for at betale timelønnen for at få det ordnet hos en forhandler eller en Mac/phonefixer, hvilket ofte kan bidrage betydeligt til udgifterne. Især hvis det skal sendes helt til den oprindelige producent for at blive ordnet hvilket kan være en dyr affære.

Derudover så er det praktisk at lære hvordan man fikser ens udstyr, hvor fremgangsmåden med mange forskellige enheder overordnet er den samme. Så det man kan lære ved at udskifte på ens Mac vil man også kunne bruge til at udskifte på ens iPhone og ens iPad osv.

En af de største fordele er også at det kan ordnes ret hurtigt, især i forhold til hvis man skal have andre til at gøre det. Hvis man er lidt teknisk anlagt og ved hvordan man bruger en skruetrækker, så kan man ordne en udskiftning på under en halv time, hvilket er ret hurtigt.

Hvad skal man være opmærksom på ved et batteri til Mac?

Det første man skal være opmærksom på er, at så snart man har åbnet ens Mac så ryger garantien fra Apples side, da de ikke kan stå inde for de reparationer man selv har lavet i ens Mac. Dette er selvfølgelig kun relevant for nyere modeller da den er udløbet for gamle alligevel.

Derudover så er det selvfølgelig vigtigt at man er forsigtig når man arbejder med følsomt hardware som det der er i ens Mac. Det er ærgerligt hvis man kommer til at tabe noget solidt ned over det indre i ens Mac eller endnu værre den kop kaffe man har ved siden af.

Kvaliteten af batteriet blev nævnt ovenover, men det er vigtigt at nævne igen, da det kan have stor betydning, både for andet hardware i ens Mac, men også for den oplevelse man kommer til at få når det er sat i. Det kan give en overraskende negativ effekt med et dårligt batteri.

Til sidst så har det betydning hvor gammel resten af hardwaren i ens Mac er. Hvis man har en gammel Mac hvor mange dele er ved at nå deres udløbsdato, så vil udskiftning af batteriet nok ikke føles præcis som ny, da resten af delene trækker ned.