🎃 ☠️
HALLOWEEN TILBUD HELE UGEN
🎃 ☠️
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Om os

Hjalte
e-commerce manager & support
[email protected]

Rikke
customer success manager
[email protected]

Jonathan
CTO & Co-founder
[email protected]

Anders
Co-founder
[email protected]

Mathias
tekstskribent

Mathias
tekstskribent

Jørn
lagermedarbejder

Om Mackabler

Mackabler.dk er den førende online Apple eksperter på tilbehørsmarkedet til iPhone, iPad og Mac. Vi tilbyder vores kunder alternativer, i enhver prisklasse, af tilbehør til deres Apple devices. Med grunding information, hurtig levering og effektiv kundeservice, er vi hos mange Apple brugere deres fortrukne go-to sted online, når der mangler tilbehør.

Vi har et stort dansk lager, i København, med hurtige leveringstider på 1-2 dage - faktisk er vores gennemsnit leveringstid kun 17 timers! Vi sender ordrer dagligt, 362 dage om året - det vil sige, vi også sender i weekender og helligdage, dog sender vi ikke den 1. jan, 31. dec og den 24.dec.


Vi er danske!

Mackabler.dk startede tilbage i januar 2013 i en lille lejlighed i København.

I løbet af vores første år, voksede vi os så store, at vi måtte flytte ud. Vi flyttede derfor ind i et fælles kontorl i København i Hvidovre.

Her har vi ligget siden april 2014. 95% af de varer du ser på shoppen kommer fra vores lager i kælderen. 

Vi tænker på miljøet og naturen

Vi værner om miljøet ved at agere så miljørigtigt vi overhovedet kan.

For eksempel forsøger vi at minimere vores energiudledning ved at benytte så lidt emballage som muligt på vores produkter - dette gælder både transporten fra vore leverandører i udlandet, samt transporten til slutbrugeren i Danmark.

Vi gør også hvad vi kan for at undgå plastic i vores emballage, så emballagen kan gå til forbrænding og blive lavet om til fjernvarme.

Mange af vore produkter kommer fra Kina, hvor det faktisk er svært at få produkter fra med så lidt emballage som muligt. Det skyldes at jo større emballagen er, desto mere opmærksomhed skaber produktet på en butikshylde.

Med den holdning er det selvfølgelig lidt op ad bakke, men mange bække små gør som bekendt en stor å, og Mackabler er stolte af at bidrage i kampen for et grønnere miljø.


Hvorfor startede vi Mackabler?

Fordi vi vil gerne gøre det nemt og sikkert at finde de produkter man søger, uden at man selv skal være ekspert. Vi ♥ Apple produkter og elektronik.

Hvordan udskiller vi os fra de andre?

Elektronikverdenen er et komplekst område, som udvikler sig med lynets hast. Igennem vidensdeling og kommunikation i øjenhøjde med kunden, simplificerer vi kompleksiteten og skaber tilliden.

Hvad er vores mål? 

Lede det danske marked for tilbehør til Apple produkter med lave priser, hurtig levering og god service.


Prisgaranti 

Mackabler.dk tilbyder prisgaranti! Det betyder, at hvis du finder en vare billigere et andet sted på nettet, så kan du få samme vare her på siden til samme pris.

Vi sætter stor pris på at få henvendelser angående billigere priser andre steder på nettet, og håber du vil hjælpe os med at gøre Mackabler.dk endnu bedre.

Adresse 

Mackabler.dk
Cvr: 32036953
Filmbyen 14D
2650 Hvidovre

Kontakt os her
Download pressekit her


Vi støtter

twitterindsamling  plastiknejtak mærket

Se vores Anmeldelser

Mackabler.dk har kontor i Hvidovre i København. Det er også her at vi har det meste af vores lager.

Har I en fysisk butik?

Nej vi har ingen fysisk butik. Men du kan bestille online, og vælge afhentning af dine varer på vores kontor, ved at bestille online føst.

Filmbyen 14D
2650 Hvidovre
Danmark
CVR: 32036953

Afhentning af varer kan gøres alle hverdage 09-16.00, efter du har modtaget en mail om at den ligger klar, hvis det haster så send en mail eller ring.
Telefontid fra 11:00 - 16:00
Tlf. nr. 60 54 62 25 

>> Se alle vores varer her! <<

Vi laver vores egne produkter. Vi kalder dem M7 og vi gør hvad vi kan får at hæv de bedste produkter til de bedre priser.

1
Produkter
100 +
Produkter solgt

Bliv Mac super-bruger