300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Om os

Hjalte
e-commerce manager & support
[email protected]

Rikke
customer success manager
[email protected]

Jonathan
indehaver & co-founder
[email protected]

Mathias
kommunikations- og marketingansvarlig & tekstskribent
[email protected]

Anders
co-founder
[email protected]

Omar
lagermedarbejder

Jørn
lagermedarbejder

Mikkel
business developer

Om Mackabler

Mackabler.dk er den førende online Apple ekspert på tilbehørsmarkedet til iPhone, iPad og Mac. Vi tilbyder vores kunder alternativer, i enhver prisklasse, af tilbehør til deres Apple enheder. Med grundig information, hurtig levering og effektiv kundeservice, er vi hos mange Apple brugere deres foretrukne go-to sted online, når der mangler tilbehør.

Vi har et stort dansk lager, i København, med hurtige leveringstider på 1-2 dage - faktisk er vores gennemsnit leveringstid kun 17 timer! Vi sender ordrer afsted dagligt, 362 dage om året - det vil sige, vi også sender i weekender og helligdage, dog sender vi ikke den 1. jan, 31. dec og den 24.dec.


Vi er danske! 🇩🇰

Mackabler.dk startede tilbage i januar 2013 i en lille lejlighed i København.

I løbet af vores første år, voksede vi os så store, at vi måtte flytte ud. Vi flyttede derfor ind i et fælles kontor SOHO i Kødbyen. I januar 2020 havde vi brug for mere plads og flyttede ind i nye lokaler i Filmbyen i Hvidovre

Vi tænker på miljøet og naturen! 🌳♻️

Vi værner om miljøet ved at agere så miljørigtigt vi overhovedet kan.

For eksempel forsøger vi at minimere vores energiudledning ved at benytte så lidt emballage som muligt på vores produkter. Dette gælder både transporten fra vores leverandører i udlandet, samt transporten til slutbrugeren i Danmark.

Vi gør også hvad vi kan for at undgå plastik i vores emballage, så emballagen kan gå til forbrænding og blive lavet om til fjernvarme.

Mange af vore produkter kommer fra Kina, hvor det faktisk er svært at få produkter fra med så lidt emballage som muligt. Det skyldes at jo større emballagen er, desto mere opmærksomhed skaber produktet på en butikshylde.

Med den holdning er det selvfølgelig lidt op ad bakke, men mange bække små gør som bekendt en stor å, og Mackabler er stolte af at bidrage i kampen for et grønnere miljø.

Adresse:
Mackabler.dk
Filmbyen 14A+B
2650 Hvidovre

CVR: 32036953

Kontakt os her
Download pressekit her


Vi støtter
twitterindsamling  plastiknejtak mærket


Se vores anmeldelser


Hvorfor startede vi Mackabler?

Fordi vi gerne ville gøre det nemt og sikkert at finde de produkter man søger, uden at man selv skal være ekspert. Vi ♥ Apple produkter og elektronik.

Hvordan udskiller vi os fra de andre?

Elektronikverdenen er et komplekst område, som udvikler sig med lynets hast. Igennem vidensdeling og kommunikation i øjenhøjde med kunden, simplificerer vi kompleksiteten og skaber tilliden.

Hvad er vores mål? 

Lede det danske marked for tilbehør til Apple produkter med lave priser, hurtig levering og god service.

Prisgaranti 

Mackabler.dk tilbyder prisgaranti! Det betyder, at hvis du finder en vare billigere et andet sted på nettet, så kan du få samme vare her på siden til samme pris.

Vi sætter stor pris på at få henvendelser angående billigere priser andre steder på nettet, og håber du vil hjælpe os med at gøre Mackabler.dk endnu bedre.

Har I en fysisk butik?

Mackabler.dk har kontor i Hvidovre i København, men ingen fysisk butik. Du kan bestille online og vælge click & collect for at hente dine varer på vores lager - men bestil online først 🙂

Adressen:
Filmbyen 14A+B
2650 Hvidovre
Danmark

Afhentning kan ske hverdage 09.39-16.30, efter du har modtaget om, at dine varer er pakket. Haster det så ring 📞

Tlf. nr. 60 54 62 25 (alle hverdage kl 11:00 - 15:00)

Vi producerer vores egne produkter under navnet M7, som består af nøje udvalgte og gennemtestede produkter. Vores mål med M7 er at levere gode produkter til pengene til den den kvalitetsbevidste danske forbruger. 

Vi arbejder aktivt på at præsentere vores produkter i en lille og bæredygtig emballage, hvor vi holder brugen af plastik på et minimum.

1
M7 produkter
100 +
M7 varer solgt