300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

7 gode USB-C hubs til din Macbook pro

Vil du følge med i flere artikler som denne?

Har du også købt en ny Macbook Pro med USB-C/Thunderbolt 3 eller en Macbook med USB-C og mangler du også ligesom alle andre et par stik til den, både til dit gamle tilbehør men også bare for at få den til at virke med helt normale ting, ja så er adaptere helt sikkert der ude til dig, men det kan være svært at finde ud af hvad man skal gå efter, fordi der er så mange muligheder.

Baseus USB-C Almighty dock med HDMI

Der er et utal af adaptere der ude, de kommer alle sammen med samme stik, nemlig USB-C og nogen enkelte kommer med Thunderbolt 3, forskellen på disse stik er at TB3 understøtter mere båndbrede, flere skærme og mere video opløsning, men alt i alt er de ens, de har samme form og understøtter begge 2 både video, lyd, data og strøm, forskellen er at USB-C understøtter 10GBPS og Thunderbolt 3 understøtter 40GBPS, samt usb-c understøtter [email protected] og TB3 understøtter [email protected], tb3 understøtter op til 4 enheder, fx skærme i kæde forbindelse imens USB-C ikke understøtter kæde forbindelse.

Hvilke stik er vigtige?

Det er vigtigt at du finde en USB-C dock med så mange af de stik, du bruger, så du slipper for at have flere USB-c hubs med. Adaptere som bare laver USB om til USB-C er nok det eneste du skal bruge ud over din hoveddock, fordi sådan en kan du bare sætte på et USB 3.0 kabel også aldrig tænke over det igen.

Mange USB-C docks kommer uden opladning, hvis du har en Macbook som kun har et enkelt stik er det vigtigt at du får en dock som også har et USB-C indgang til strøm, har du en macbook pro med 2 eller 4 stik er det måske ikke så vigtigt, større docks kommer stort set altid med strøm, sikre dig at de virker med din mac på forhånd.

Macbook’s skal bruge 29W og det understøtter alle usb-c docks, Macbook Pro kræver 60W eller 87W afhængig af om det er en 13” eller en 15”, du kan give din Mac mindre strøm end den kræver og det fungere også fint, indtil du bruger din Mac 100% samtidig med at du oplader den, det er her du skal bruge max strøm, vi anbefaler mindst 45W til 13” macbook Pro og 60W til 15” macbook Pro.

Hvilken video stik i din USB-c dock?

Angående video porten kan du få adaptere som har en eller flere porte, du kan dog ikke få mere end en skærm ud af hver dock, selvom der er flere porte med mindre det er en Thunderbolt 3 dock. Har din skærm: HDMI, VGA, Displayport eller Mini Displayport? Så skal du have en dock med dette stik i sig, så du i hvert fald kan få din skærm til din Mac, du kan se her hvordan video stikkene ser ud.

USB stik er rigtigt vigtige, fordi det er dem der er flest af og dem der er irreternede at stå med og ikke at kunne lave om, heldigvis kan man meget slet og billigt lave et USB stik om til et USB-C stik, så hvis du kommer til at mangle disse stik i din USB-C dock kan du altid købe sådan nogen ekstra.

En ting vi synes er vigtig er SD og micro SD kort plads, det havde de gamle macbook pro’er og vi synes det var en af de vigtigste funktioner, det er måske fordi vi tager mange billeder, så har du et kamera med SD-kort er det måske en god idé at få en dock der har sådan en funktion også eller bruger du dit GoPro meget, så er micro SD kort en klar fordel.

Du kan se alle vores USB-C tilbehør her.

Bedste


Baseus USB-C Almighty dock med HDMI

Baseus USB-C Almighty Hubben har: HDMI, 3x USB 3.0, netværk(rj-45), USB-C port (til strøm), SD kort og Micro SD kort.
Kan alt du har brug for og mere til, også holder den.

699 kr Til USB-C docken

2. bedste


HYPER - THUNDERBOLT 3 USB-C HUB

HYPER - THUNDERBOLT 3 USB-C HUB har: HDMI, Thunderbolt 3,2x USB 3.0, USB-C port (til strøm), SD kort og Micro SD kort, fåes i 2 farver
Er det ypperste inden for sit felt, koster dog også.

749 kr Til USB-C docken

3. bedste


Hyper USB-C 5-in-1 hub version 2

Hyper USB-C 5-in-1 hub version 2 har: Mini displayport,2x USB 3.0, USB-C port (til strøm) og Micro SD kort fåes i 3 farver
Fungere rigtigt godt sammen med en skærm der bruger Mini dp, bygget som en kampvogn.

399 kr Til USB-C docken

4. bedste


USB-C HDMI Dock

USB-C HDMI Dock har: HDMI, USB 3.0 og USB-C port (til strøm)
Billig og kan det vigtigste.

339 kr Til USB-C docken

5. bedste


Moshi USB-C Multiport Adapter

Moshi USB-C Multiport Adapter har: HDMI, USB 3.0 og USB-C port (til strøm)
Bygget som en kampvogn og kan det vigtigste.

449 kr Til USB-C docken

6. bedste


Ultimate USB-C Hub Hyper

Ultimate USB-C Hub Hyper har: HDMI, VGA, Mini displayport, 3x USB 3.0, SD kort, micro SD kort, Mini jack(lyd), Netværk(rj-45) og USB-C port (til strøm)fåes i 2 farver
Kan alt, virkelig alt og er bygget som en kampvogn

1199 kr Til USB-C docken

7. bedste


CASA A01 USB-C HUB HDMI

CASA A01 USB-C HUB HDMI har: HDMI, 2x USB 3.0, netværk(rj-45), USB-C port (til strøm) og SD kort, fåes i 4 farver
Kan alt du har brug for og bygget rigtigt godt.

799 kr Til USB-C docken

Ekstra


Lille USB-C 3.1 til USB 3.0 hun

Lille USB-C 3.1 til USB 3.0 hun har: muligheden for at lave et USB 3.0/USB 2.0 stik om til et USB-c 3.1 stik, understøtter alle hastigheder op til 5GBPS.

35 kr Til USB-C adapteren


Vind BeatsX eller AirPods