SKYND DIG!  🎁 JANUARUDSALG  OP TIL 60%

300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr

vis flere mindre

Mulighed for afhentning i københavn

vis flere mindre

Han porten

vis flere mindre

Hun porten

vis flere mindre

Farve

Pris

69 kr 1399 kr

Producenter

vis flere mindre

SøgSmart have

Smart have34 varer

Er dit hjem gearet til de mange teknologiske muligheder, vi i dag har? I højere grad begynder såkaldte smart devices at tage os med storm – og det er nu også kommet til vores hjem, alarmer og haver. Altså enheder der med fx stemmestyring samt integration til din smartphone og meget mere kan gøre dit liv nemmere, sikrere og mere trygt. I vores udvalg her finder du nogle af disse enheder – oplagt for dig, der ønsker at tage et skridt ind i det højteknologiske, moderne hjem, hvor flere og flere enheder snakker sammen og gør arbejdet for dig. Formålet med disse alarmer er at løfte en byrde...
Læs mere
  • Vis:
Viser 1 - 34 af 34Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart have

Er dit hjem gearet til de mange teknologiske muligheder, vi i dag har? I højere grad begynder såkaldte smart devices at tage os med storm – og det er nu også kommet til vores hjem, alarmer og haver. Altså enheder der med fx stemmestyring samt integration til din smartphone og meget mere kan gøre dit liv nemmere, sikrere og mere trygt. I vores udvalg her finder du nogle af disse enheder – oplagt for dig, der ønsker at tage et skridt ind i det højteknologiske, moderne hjem, hvor flere og flere enheder snakker sammen og gør arbejdet for dig. Formålet med disse alarmer er at løfte en byrde fra din skulder, og formår du at udnytte disse enheder optimalt, er det lige præcis, hvad de lykkes med.

Kom godt i gang med din Smart have

Hvis du vil med på vognen, kan du starte i vores udvalg. Her finder du eksempelvis et såkaldt starterkit, som indeholder en række af de mest fundamentale og brugbare elementer til et smartere hjem. Og disse nye muligheder kan synes svære at gennemskue for mange. Derfor står vores eksperter til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål om vores produkter. De kan helt sikkert komme med et brugbart og kvalificeret svar på baggrund af deres dybe kendskab til vores produkter. 

Er en Smart have noget for mig? 

Forstår du at udnytte mulighederne, kan det absolut være et tryghedsskabende og effektivt redskab. Det er oplagt for dig, der har en teknologisk interesse – og måske i forvejen gør brug af teknologi i din hverdag. Med en nem opsætning kan disse enheder også bruges af dem, der ikke nødvendigvis er superbrugere af alt inden for IT. Snup din Smart have i dag og oplev de fantastiske muligheder, de skaber!

Bliv Mac super-bruger
PAGE CACHE - INFOS
Page generation
Cache type
Can be cachedtrue
Server cache timeout1 day(s)
Browser cache duration60 minute(s)
Controllercategory
CurrencyDanske kroner
Country-
CountryDanmark
Pseudo URLhttp://mackabler.dk/smart-have-212?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
Pseudo URL (after)http://mackabler.dk/smart-have-212?pc_cur=1&pc_groups=1&pc_ctry2=DK-20&pc_dev=1&specifics=
GroupsVisitor,
Groups in cookie
Default group in cookie
From cache1
PerformancesServer cache used 0 times and built 1 times => 0.0%