🇩🇰🇩🇰 VI FYLDER 9 ÅR! SE ALLE RABATTERNE 🇩🇰🇩🇰
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Click & Collect
Udstyr
Længde
Han porten
Hun porten
Pris
kr kr
Kompatibilitet
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart have

Smart have

6 varer
Er dit hjem gearet til de mange teknologiske muligheder, vi i dag har? I højere grad begynder såkaldte smart devices at tage os med storm – og det er nu også kommet til vores hjem, alarmer og haver. Altså enheder der med fx stemmestyring samt integration til din smartphone og meget mere kan gøre dit liv nemmere, sikrere og mere trygt. I vores udvalg her finder du nogle af disse enheder – oplagt for dig, der ønsker at tage et skridt ind i det højteknologiske, moderne hjem, hvor flere og flere enheder snakker sammen og gør arbejdet for dig. Formålet med disse alarmer er at løfte en byrde fra...
Læs mere
Viser 1 - 6 af 6
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart have

Er dit hjem gearet til de mange teknologiske muligheder, vi i dag har? I højere grad begynder såkaldte smart devices at tage os med storm – og det er nu også kommet til vores hjem, alarmer og haver. Altså enheder der med fx stemmestyring samt integration til din smartphone og meget mere kan gøre dit liv nemmere, sikrere og mere trygt. I vores udvalg her finder du nogle af disse enheder – oplagt for dig, der ønsker at tage et skridt ind i det højteknologiske, moderne hjem, hvor flere og flere enheder snakker sammen og gør arbejdet for dig. Formålet med disse alarmer er at løfte en byrde fra din skulder, og formår du at udnytte disse enheder optimalt, er det lige præcis, hvad de lykkes med.

Kom godt i gang med din Smart have

Hvis du vil med på vognen, kan du starte i vores udvalg. Her finder du eksempelvis et såkaldt starterkit, som indeholder en række af de mest fundamentale og brugbare elementer til et smartere hjem. Og disse nye muligheder kan synes svære at gennemskue for mange. Derfor står vores eksperter til rådighed for dig, hvis du har spørgsmål om vores produkter. De kan helt sikkert komme med et brugbart og kvalificeret svar på baggrund af deres dybe kendskab til vores produkter. 

Er en Smart have noget for mig? 

Forstår du at udnytte mulighederne, kan det absolut være et tryghedsskabende og effektivt redskab. Det er oplagt for dig, der har en teknologisk interesse – og måske i forvejen gør brug af teknologi i din hverdag. Med en nem opsætning kan disse enheder også bruges af dem, der ikke nødvendigvis er superbrugere af alt inden for IT. Snup din Smart have i dag og oplev de fantastiske muligheder, de skaber!