300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Find dit stik til din Apple enhed

Tryk på den Apple enhed du har:

Er du i tvivl om hvilket stik du skal bruge? Thunderbolt eller Lightning? Vores "Stikvælger" er til dig, som er usikker på forskellen mellem Thunderbolt, Lightning eller noget helt andet. Find hjælp her og undgå at købe et forkert stik. Klik dig gennem vores guide og undgå det til næste bestilling.

Har du problemer med at finde det rigtige stik? Her er en guide til at finde det rigtige, klik dig igennem find enten stikket ved hjælp af designet på din Mac eller noget helt andet.

Vi hjælper dig med at finde dit Apple-stik

Thunderbolt? Lightning? Men var det ikke også noget med en iCloud? Apple har det med at komme op med et nyt stik i ny og næ, som kan gøre det svært at holde styr på hvilke kabler eller adaptere man skal have fat i. Kabler og adaptere, som er gode at have i sit arsenal, hvis man gerne vil kunne samarbejde med andre produkter og enheder. 

Derfor har vi lavet denne lille guide, som du kan klikke dig igennem og finde frem til lige det stik, som du mangler til din Apple enhed. Når du klikker dig gennem guiden præsenteres du for nogle spørgsmål vedrørende den Apple enhed du gerne vil købe udstyr til, og du vil derefter blive ført frem til netop det stik, som der bruges til den enhed.

Vi fører et stort udvalg af stik til de fleste Apple enheder

Når du har svaret, giver vi dig derfor også links til de kategorier, hvor du kan købe kabler og tilbehør, som bruger disse stik. Guiden er tænkt som et redskab til dig, så du lynhurtigt kan finde netop de produkter du står og mangler og gøre det helt simpelt for dig at undgå at bestille de forkerte varer hjem.

Guiden er ment som en hjælpende hånd, da en Google-søgning ikke altid giver dig klart svar på, hvilket stik du skal bruge, da dette også kommer an på, hvilket år din Apple enhed er produceret og ikke bare navnet på den. Så klik dig gennem guiden og få styr på hvilket stik du skal bruge til din enhed.