🎃 ☠️
HALLOWEEN TILBUD HELE UGEN
🎃 ☠️
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Find dit stik (Se vores smarte stik vælger)

tryk på din Mac model:

Er du i tvivl om, om du skal have fat i thunderbolt eller lightning? Stik guiden er til dig, som er usikker på forskellen mellem thunderbolt og lightning eller noget helt andet. Forkerte stik igen? Klik dig gennem vores guide og undgå det til næste bestilling

Har du problemer med at finde det rigtige stik? Her er en guide til at finde det rigtige, klik dig igennem find enten stikket ved hjælp af designet på din Mac eller noget helt andet.

Vi hjælper dig med at finde dit Apple-stik

Thunder? Lightening? Men var det ikke også noget med en Cloud? Apple har det med at komme op med et nyt stik i ny og næ, som kan gøre det svært at holde styr på hvilke kabler man skal have fat i og hvilke convertere, der er gode at have i sit arsenal, hvis man gerne vil kunne samarbejde med andre produkter og enheder. 

Derfor har vi lavet denne lille guide, som du kan klikke dig igennem og finde frem til hvilket stik, det nu også lige er, som sidder i dit Apple produkt. Når du klikker dig gennem guiden, så bliver du præsenteret for nogle spørgsmål vedrørende det Apple produkt du gerne vil købe udstyr til, og du vil derefter blive ført frem til netop det stik, som der bruges i det produkt.

Vi fører et stort udvalg af stik til Apple-produkter

Når du har svaret, giver vi dig derfor også links til de kategorier, hvor du kan købe kabler og tilbehør, som bruger disse stik. Guiden er tænkt som et redskab for dig, så du lynhurtigt kan finde netop de produkter du står og mangler og gøre det helt simpelt for dig at undgå at bestille de forkerte varer hjem.

Guiden er ment som en et hjælpende redskab, da en google søgning ikke altid giver dig klart svar på, hvilket stik du skal bruge, da dette også kommer an på hvilket år dit Apple produkt er produceret og ikke bare navnet på den. Så klik dig gennem guiden og få styr på hvilket stik du skal bruge til din enhed.


Tak for dig ♥️