MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT


De 3 bedste beskyttelses covers til din iPhone

Der er en masse forskellige slags covers til din iPhone, her vil jeg forklare om dem, hvad forskellen er og hvordan du finder det bedste iPhone cover til dig.

Mackabler MFi lightning 1m kabler

iPhone covers kommer i disse slags: der er hård plastik og blød plastik, du kan også få nogen af træ, læder og andre naturstoffer men disse har som regel en af de to andre overflader inden under, der hvor din iPhone siddet fast.

Hårde iPhone covers beskytter imod ridser, slag og stød det gør silikone covers også, det er dem der er blødere og mere gummi agtige. 

Men der er en forskel, fordi de to beskytter meget forskelligt, sagt simpelt, de hårde covers beskytter på den måde at de går i stykker hvis du taber din iPhone, derved går alt energien ind i coveret i stedet for din iPhone og de blødere silikone covers de fordeler energien fra tabet ud på din iPhone og til at komprimere coveret så der ikke sker noget ved din iPhone. Hvis man taler i yderste tilfælde, hvis man skal sige noget om hvad der kan tage mest fra sig og derfor beskytter din iPhone bedst af silikone og hårde covers så er det meget svært at sige, vi ved det i hvert fald ikke, og har aldrig set en test af det, men en hård ydre skal og en blød indreskal er den logiske metode til at lave det mest holdbare iPhone cover, det er derfor alle hårdværker covers er sådan. 

Der er en anden ting, som ikke mange taler om, det er de små støvridser din iPhone kan få af at have cover på, det sker fordi man ikke vasker sin iPhone tit nok, også kommer der slå sandkorn ind under coveret som så ligger og laver ridser når du gnider din iPhone og coveret sammen, disse sker som regel altid i hårde plastik covers, fordi de har en hård bagside så bliver støvet presset mere ned i din iPhone hvor imod med et silikone blødt cover bliver støvet hold fast. 

Hvis du er som de fleste så vil du gerne have et iPhone cover der er så tyndt som muligt og holder godt nok til at du ikke behøver bekymre dig over at tabe din iPhone. 

Derfor anbefaler vi stort set altid et blødt silikone cover, men der er også fordele ved hårde iPhones covers, hårde iPhone covers er meget tyndere end dem af silikone og farverne på dem er også altid meget stærkere, fordi det er svært at få meget tynde silikone covers til at holde sammen og det er svært at farve silikone covers.

Der er også mere advanceret covers fx dem med kort plads eller dem til håndværkere.

Covers med plads til kreditkort er der mange af, de kommer som regel med en yderside af læder eller kunstlæder også med et hårdcover inden under vi har mange af dem, men vi holder os til dem med kunstlæder, af moralske grunde.

Her under kan du se hvad vi mener er de bedste slags covers af de forskellige slags:

Først er her de bløde, det er dem der er lettest af sætte på, koster mindst, vejer mindst og ikke giver støvridser bag på din iPhone

De 3 bedste iPhone silikone covers

Bedste

iPhone X tyndt silikone cover

Meget tyndt iPhone X cover lavet af blødt gummi så det beskytter din iPhone imod tab, ridser også videre og fordi det er blødt er det godt til at fordele slag over et stort område så selv svære slag og tab ikke giver mærker igennem coveret.

99 kr Til Coveret

2. plads

iPhone silikone cover tyndt

Et iPhone silikone cover er nok det bedste måde at beskytte din iPhone på. Det er billigt, det hverken vejer eller fylder også er det blødt nok til at sandkorn bag coveret ikke ridser din iPhone.

79 kr Til Coveret

3. plads

Baseus Superslim cover til iPhone 7 & 8

Tyndt og meget let cover til iPhone 7 i blød silikone, det giver dig den bedste beskyttelse uden så mange af ulemperne ved at have et cover på din iPhone 7.

99 kr Til Coveret

Her kommer de hårde covers, det er dem der fylder mindst, er tyndest og kan have mest farve.

De 3 bedste Hårde iPhone covers

Bedste

iPhone Xs/X/Xr/Xs Max silikone tyndt cover fra NILLKIN

Det bedste cover du kan finde til din iPhone X/Xr/Xs/Xs Max, er testet med 100vis af droptest og det virker bare. Coveret er også meget let og sidder rigtigt godt fast.
Perfekt til fritidshåndværkeren;) Kommer fra firmaet: NILLKIN.

149 kr Til Coveret

2. plads

Baseus tyndt cover til iPhone 7 & 8

Slidstærkt cover fra high-end brandet Baseus, et lækkert materiale hvor at du virkelig kan mærke at det er kvalitet. Coveret passer til en iPhone 7 og 8 og styrker kun oplevelsen af din iPhone.

99 kr Til Coveret

3. plads

Ultra tyndt cover til iPhone 7 & 8

Vildt tyndt og lækkert cover til iPhone 7. Coveret er så tyndt at du ikke mærker at du har det på, samme tid med at det også er et utrolig flot cover. Har bagpå en god tekstur som nedsætter risikoen for at din iPhone glider i hånden.

43 kr Til Coveret

Her kommer de særlige covers, det er dem med ekstra funktioner der gør at de kan mere end bare at beskytte din iPhone.

De 4 bedste kortholder covers til iPhone

Bedste

iPhone 7/8 læder cover med kort plads

iPhone 7/8 cover med kort plads og en masse smarte funktioner, fx kan den bruges som stander til din iPhone 7/8 eller til at have alle dine ting med dig rundt så du slipper for at have pungen med dig hver dag.

99 kr Til Coveret

2. plads

iPhone lædercover med kortplads

iPhone læder cover med plads til 2 eller 3 kort på bagsiden af coveret. Coveret er lavet af Imiteret læder og føles rigtigt godt. Med dette cover kan du efterlade pungen der hjemme og kun have din telefon med. Det er praktisk.

199 kr Til Coveret

3. plads

iPhone læder cover kortholder med klap

Dette iPhone cover og kortholder kan bruges som pung, sammen med din iPhone. Og iPhone kortholder coveret ser virkelig godt ud.

99 kr Til Coveret

4. plads

iPhone X retro pung cover med magnet iPhone holder

Cover til iPhone X(10), det er lavet af blødt belur og er super retro sejt. Coveret har en masse plads til kort osv, også kan coveret med din iPhone X tages ud af resten, fordi det sidder fast med en magnet.

139 kr Til Coveret


Bliv Mac super-bruger