300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

De 5 bedste og flotteste iPad Pro Hubs med en masse stik

Skal du finde den bedste USB-C hub til din iPad Pro? Det kan godt være svært at finde noget som både er lækkert, virker godt og stadig er til at betale, det er derfor vi har lavet denne lille guide, her er vores egne idéer til hvad der er den bedste USB-C hub til din iPad Pro fra 2018 eller 2019.

Satechi USB-C Mobile Pro Hub - the perfect companion to your new iPad Pro

Har du en iPad Pro ved du sikkert allerede hvor meget den kan, den er ekstremt hurtig, lydløs, har gode højtalere, en meget god skærm og så videre også videre - men den kan meget mere end det. Det eneste du mangler for at få det fulde potentiale ud af din iPad Pro er den rigtige dock til den.

Uheldigvis er det ikke alle ting der har USB-C endnu, derfor skal du bruge en adapter, skal du have et hukommelseskort i din iPad Pro fra et kamera eller et video kamera så kræver det en dock, skal du have et tastatur eller mus med USB i din iPad pro? Så kræver det en adapter, har du opgraderet til iOS 13 og skal have en harddisk til din iPad Pro? Ja, så kræver det også en dock.

iPad Pro er nok den bedste studie og arbejdes PC lige nu, særligt hvis du er villig til at springe over nogen besværligheder får at få det fulde ud af din iPad Pro, her hjælper en USB-C adapter ekstremt meget, den giver dig alle de muligheder USB-C giver dig, let og hurtigt.

Hvilke iPads virker de til?

Disse er lavet til iPad’s med USB-C port, det er den nye generation der kom i 2018 og bliver opgraderet i 2020, her har den også USB-C derfor kan du være sikker på din dock bliver ved med at holde.

Farven og er den flot?

Det er vigtigt at docken ikke bare er god kan kan det du skal bruge, det er vigtigt at den også er flot og passer sammen med din iPad Pro, du kan se til venstre under hvert billede hvilke farver de forskellige dock kommer i og på billedet hvor flotte de er.