MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Anmeldelser

Mackabler.dk er den førende online Apple eksperter på tilbehørsmarkedet til iPhone, iPad og Mac. Vi værner om god kundeservice, gode produkttekster og guides. Således kan du som kunde altid føle dig sikker på korrekt rådgivning samt hjælp. Her under finder du udtalelse fra vores kunder, som vores mere end 5000 anmeldelser til vores produkter.


Thomas Carsten Clausen

Jeg bestilte 3 mfi lightning kabler på mackabler.dk og må sige at jeg er yderst tilfreds - kablerne er super mht kvalitet - jeg fik kablerne få dage efter bestillingen og selve bestillingsprocessen er klasse - ordrebekræftelse pr mail og besked da ordren var klar mv - alt i alt perfekt - her bestiller jeg kabler mv fremover - ingen tvivl !!!!

Jytte Kristensen

Jeg købte en power bank til min IPhone da det ville være træls at løbe tør for strøm til Rock under Broen. Smart. I leverede super hurtigt. Men jeg mangler en dansk manual. Mvh Jytte Kristensen.

Søren Lythje

Kan kun sige jeg er meget tilfreds med betjeningen, ringede da det var lidt problemer med betaling, de løste problemet på 2min.de Ringede tilbage og jeg kunne gøre mit køb. Ikke sidste gang jeg handler med mackabler.

Else Marie Damm

Jeg købte 3 stk. kabler til Ipad. De blev leveret hurtigt, og prisen var helt okay.


Kristoffer Jalling

Bestilte mit kabel i går, hentede det i dag, kører hjem med det om lidt og så virker det, for jeg har lige fået forklaret hvad jeg skal gøre. Hvis jeg var dig ville jeg bare købe

Magnus Kaae Poulsen

Virkelig god support. Besvarede hurtigt en mail hvor jeg beskrev et problem med et produkt. I løbet af 10 min. vat problemet løst og fik endda tilsendt en guide i hvordan man løste problemet.

Peter Højbjerg

Billige produkter, gennemsigtig handel og sympatiske fyre. Skulle bruge kablet inden for en dag og valgte derfor at hente det hos dem privat - no problem, åbenbart. De åbnede og gav mig det personligt. Kablet virkede i første omgang og sidder ligeså godt som et til de firdobbelte. Thumbs up.

Frederik Lambrecht

Fine priser, god service og hurtig levering


Anmeldelse fra person
Anmeldelse fra person
Anmeldelse fra person
Anmeldelse fra person

Anmeldelse fra person
Anmeldelse fra person
Anmeldelse fra person
Anmeldelse fra person

Produktanmeldelser

 

Bliv Mac super-bruger