300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Click & Collect
Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Oplader effekt
Filter
Smart Pære med Homekit

Smart Pære med Homekit

21 varer
Her findes vores kategori med hele vores udvalg af smart pærer samt tilbehør der bruger Homekit og dermed kan være med i sådan en hjemme opsætning. De er alle smart enheder og kan dermed bruges på mange forskellige måder efter hvad ens behov er derhjemme. At det er smart enheder betyder at de kan kobles op til wifi og derefter tilgås derigennem, enten ved hjælp af en app på ens iPhone eller gennem en central enhed som Homekit der kan dirigere information til og fra de forskellige enheder og styre forskellige opsætninger dertil. Med en central styringsenhed bliver det betydeligt nemmere at...
Læs mere
Viser 1 - 21 af 21
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart Pære med Homekit

Her findes vores kategori med hele vores udvalg af smart pærer samt tilbehør der bruger Homekit og dermed kan være med i sådan en hjemme opsætning. De er alle smart enheder og kan dermed bruges på mange forskellige måder efter hvad ens behov er derhjemme.

At det er smart enheder betyder at de kan kobles op til wifi og derefter tilgås derigennem, enten ved hjælp af en app på ens iPhone eller gennem en central enhed som Homekit der kan dirigere information til og fra de forskellige enheder og styre forskellige opsætninger dertil.

Med en central styringsenhed bliver det betydeligt nemmere at opsætte ens smart home hvis man har flere end et par enheder i hjemmet. Hvis man gerne vil have at alle ens pærer er smart pærer f.eks. så er det praktisk at kunne sætte dem alle op på én gang i stedet for hver for sig.

Netop når det kommer til smart pærer, så har vi lidt muligheder her i kategorien der kan opfylde ens behov. Der er forskellige muligheder alt efter hvad man gerne vil have at den skal kunne, ligesom der selvfølgelig også er forskel på prisniveauet efter hvor meget den kan og ikke kan.

En smart pære kan være rigtig smart hvis man gerne vil have bedre styr på elforbruget i hjemmet da den nemt kan tændes, slukkes og måles på med ens iPhone. Så bliver det meget nemmere at sætte et passende lys niveau i hele huset, selv når man ikke er hjemme.

Ligeledes giver en smart pære med Homekit mulighed for at man kan lave forskellige lysopsætninger rundt omkring i huset. Så hvis man gerne vil have dæmpet lys i soveværelset, men klart lys på badeværelset, så kan man nemt lave de kombinationer med en slags pære.

Derudover så giver det også fleksibilitet i at man altid kan ændre på opsætningen når man har lyst, så hvis der skal festes så kan man gøre farverne mere spændende. Ligeledes kan man nemt sætte en romantisk belysning på hvis man skal have sig en hyggelig middag sammen.

Udover en decideret smart pære, så er der forskellige smart enheder der også indirekte kan hjælpe med belysning. Forskellige smart stikkontakter kan gøre det nemmere at styre alt der er sat til strøm igennem stikkontakter rundt omkring i huset, såsom gulvlamper, fjernsyn osv.

Med sådanne enheder bliver det endnu nemmere at styre hvornår strømmen er tændt eller slukket rundt omkring i hjemmet. Man kan nemlig nemt gruppere ens el enheder i forskellige rum sammen på samme smart stikkontakt, så man kan slukke eller tænde for alt samtidigt.

På den måde får man også en god mulighed for at holde øje med hvor stort strømforbruget er på de forskellige enheder, da man bare kan åbne ens app og se hvor meget strøm der er blevet brugt på den enkelte smart stikkontakt. Dermed kan man nemt regulere ens strømforbrug.

Som tyverisikring så er smart enheder også enormt praktiske. Man kan nemt bruge smart pærer som afskrækkelse, ved at have dem til at tænde og slukke i forskellige intervaller. Det kan især være praktisk når man er på ferie og gerne vil have det til at se ud som om man er hjemme.

Derudover kan man selvfølgelig også få forskellige smart enheder der er beregnet til at fungere som alarmsystem. Det kan være alt fra smart sirener til indendørs kameraer der kan holde øje med alt der foregår i bestemte vinkler og sende det direkte til din iPhone så du kan se det selv.

Med god dækning af forskellige vinkler med kameraer, så kan man få rigtig stærk beskyttelse af ens hjem fordi man får mulighed for at reagere næsten omgående på det. Samtidigt kan man være sikker på at kunne se hvem der bevæger sig på grunden, selv hvis de ikke kommer ind.

Udover kameraerne så er sirenen selvfølgelig også formidabel afskrækning, da det er de færreste der tør fortsætte et indbrud med den i ørerne.

Men alt i alt er der rigtig mange gode muligheder i denne kategori der kan gøre livet nemmere, om det så handler om at spare strøm eller det handler om at få lidt ekstra beskyttelse, så kan det klares her. For flere detaljer kan man læse nærmere på de enkelte sider.