MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT


De 7 bedste iPhone/iPad lightning kabler og oplader

Bedste


MFi Lightning kabler by mackabler.dk

Oplader til alle iPhones og iPads som bruger Lightning stik, også til hurtig opladning Produceret af os i den bedste kvalitet MFi godkendt, certificeret af Apple 10x Bedre holdbarhed end Apples egne kabler Forlænger levetiden på din iPhone/iPad's batteri Oplader med alle iPhone og iPads som bruger lightning kabler Oplader iPhone 5, 5s, iPhone 6 6s og iPhone 7 osv, oplader også iPads

119 kr Til Kablet


2. plads


Hårdføre MFi Lightning kabler

Hårdføre Guld MFi kabel er det bedste kabel du kan få, det holder godt fordi det er lavet af metal, stof og det holder længe fordi det er lavet med Apple's MFi certifikat det er altså Apple som står for de forskellige chips i kablet. Kablet er 1 meter langt. Når et almindeligt kabel bare ikke er nok :) Og lidt bling bling er altid på plads til en guld iPhone/iPad.

139 kr Til Kablet

3. plads


Anker Powerline ll MFI Lightning kabel

Anker Powerline+ Lightning er MFi-certificeret, hvilket betyder at både designet og produktionen er “Made for iPhone/iPad/iPod”. Passer til iPhone 5 og alle nyere modeller.  

159 kr Til Kablet

4. plads


Baseus 3 i 1 kabel med lightning, USB-c og micro USB

3 i 1 kabel med USB-c, 8 pin og Micro USB. Kan bruges til at lade og overføre data til de fleste devices.Kablet er 120 cm. 

129 kr Til Kablet

5. plads


MFi Lightning kabler Haweel

Dette er et MFi godkendt Lightning kabel, det betyder at det er lavet med Apple's certificerede chips og derfor overholder alle Apples regler om produktion og materialer samt vigtigst af alt kvalitet af chips. Kablet kommer i 1m ind til videre og er fra firmaet: Haweel.

119 kr Til Kablet

6. plads


Hårdføre Lightning kabler i farver

Et Lightning kabel kan let gå i stykker, her kommer dette kabel ind, det er ekstra hårdt men oplader og synkronisere stadig fint din iPhone, iPad eller iPod. Også kommer det i en masse fede farver. 

49 kr Til Kablet

7. plads


Lightning kabel til iPhone/iPad

Det nyere iPhone og iPad-kabel hedder et Lightning-kabel - det virker både til iPhone, iPad og iPad Mini! Dette lightning 8pin kabel er ikke originalt. Kablet kommer i 1m, 2m og 3m

49 kr Til Kablet

Lightning kabler går i stykker, det ved alle der har haft en iPhone, særligt dem fra Apple holder tit ikke længe, hvis du bare er en smule hård ved dem. Vi hos Mackabler har næsten solgt en halv million lightning kabler indtil videre, vi ved derfor en masse om dem, både det gode og det dårlige.

Mackabler MFi lightning 1m kabler

Hvorfor er billige lightning kabler så dårlige?

Der er både en simpel forklaring og en mere advanceret forklaring, den simple forklaring er at Apple har sat en masse chips i kablet, det betyder at det er mere advanceret og derfor også går mere i stykker, billige kabler bruger selvfølgelig også billige chips, disse holder virkelig dårligt, og apple har også gjort deres for at blokere dårlige chips for at beskytte din iPhone imod dårligt strøm, det er vi helt sikre på at det er en god idé, selvom det er irriterende når man står med et software ødelagt kabel. 

Hvilke forskellige lightning kabler er der? 

Angående chips kan du enten købe kabler med MFi chips, dem der er lavet af Apple certificeret fabrikker også er der de uoriginale chips. MFi chips er rigtigt gode, uanset hvilken fabrik du får dem fra, de virker bare og de virker i årevis. De uoriginale chips kommer i rigtigt mange kvaliteter fra dem der holder 1-2 uger til dem der virker næsten ligeså godt som dem fra Apple selv. Vi har ikke nogen dårlige uoriginale chips, men der er helt sikkert forskel på de dårlige og de gode, hvis du vil være sikker så vælg altid et kabel med MFi chips i.

Der er også andre ting med kabler der gør dem gode, kablerne kan være andre stik så de kan oplade andre smartphones eller tablets, disse er som regel dårligere end resten, men vi har et enkelt så er rigtigt godt som også er på listen her.

Det bedste kabel er ikke Apples eget kabel, det er faktisk slet ikke på listen, vores top 5 liste her har dog 4 kabler med chips fra Apple, så selvekablet er lavet af nogen andre men chippen som er den mest kritiske er lavet af apple.

De bedste Lightning kabler er et som er billigt, har gode funktioner, holder godt og er lavet med en chip som bliver ved med at holde, dette er vores eget MFi kabel, det er bygget til det. 

Om det er det rigtige for dig at købe 3 kabler som er billige og virker fint eller 1 enkelt kabel som bliver ved med at holde må være op til dig. Vær dog opmærksom på at der er meget forskellige garantier på de forskellige typer kabler, vi giver fx 3 års garanti på vores eget MFi men kun 2 års reklamationsret på vores billige lightning kabler. 

De forskellige version af vores eget kabel

Vi har testet meget med forskellige typer lightning kabler igennem årene, fx er vores eget MFi i version 6 lige nu. Første version var dem vi fik i 2014, næste version havde en lidt anderledes chip, 3. version gik tilbage til den første chip men blev forstærket, i 4. version blev vi nød til at ændre designet lidt fordi vores fabrik mistede deres MFi certificering og her ved 5. version har vi fået den nye MFi 2 chip ved navn C89 i dem. 

Vores billige kabel er der blevet testet endnu mere på, de er endelig nu i en så god kvalitet at de giver mening for alle at eje.

Vi laver vores egne MFi kabler, og vi har lavet dem så godt vi kan, de er lavet så de er billigere end Apples, men de er stadig bygget både bedre og hårdere så de holder bedre, vi har selv testet dem og lavet statistik på de første 5000 solgte her var der kun meget få der var ødelagt efter 6 måneder, kun 10stk ca. Og af dem var der kun 2 1m kabler dvs 2 promille. Vi har også solgt en masse af Apples lightning kabler, og dem har vi også statistik på, dog ikke med så mange kabler, vi har kun solgt ca. ~400 af dem, men her er 6 af dem i stykker efter 6 måneder eller omkring 6 procent ødelagte, det er noget af en forskel, det er fordi Apple bygger deres til at være bløde og vi bygger dem lidt hårdere så de bedre kan håndtere at blive trukket lidt i og de bedre kan tåle UV lyset fra solen.

Hvad er det svageste led i lightning kabler? 

Det der går i stykker på kabler er en af 2 ting, det er chippen, fordi de enten bare gå i stykker eller den bliver sløv over tiden og begynder at give mere tab hvilket til sidst betyder at din iPhone skriver at kablet er uoriginalt og skal udskiftes.
Det andet er stikkene, særligt i den ende der går ind i din iPhone’s lightning stik, her er det som regel kablet der bliver hevet af lodninggerne på chippen, fordi kablet bliver hevet for meget i, i kablet i stedet for stikhovedet. Ellers går plastikken/gummiet af kablet og der kommer en kortslutning i starten af kablet, pga det samme med at hive i kabelet i stedet for stikhovedet. Så husk altid at hive i stikhovedet ikke kablet.

Dette er forholdvist let at designe sig ud af, og alle lightning kabler som er dyrere de billigeste er med ekstra sikringer imod dette, fx i vores billigeste lightning kabler er kablet loddet fast til chippen og derefter er det hele limet sammen så det holder til mere.

MFi 2 og MFi 1?

Apple bruger 2 slags chips i deres originale lightning kabler, det er dem med MFi, enten bruger de den gamle c48 chip, den de kalder MFi1 ellers bruger de c89 chippen som er den de kalder MFi2 chippen. Forskellen er at de 8 pin’s der er i lightning stikket er guld-farvet for MFi 1 chippene og sølvfarvet i C89 MFI 2 chippene. 

MFI 2 chippen er noget dyrere end den gamle, det er klart.

Den nyere chip har også bedre sikkerhed og skulle være mere stabil end den gamle - ikke at vi har noget at brokke os over ved den gamle. 

Vores eget m7 Lightning kabel bruger MFi 2 chippen, efter 2019 og de fleste andre bruger den gamle C48 chip.

Derer også 2 andre chips, en til at lave en lightning til mini jack adapter og en til de nye slags USB-C til Lightning kabler, det er dem der understøtter ekstra hurtig opladning og understøtter USB PD, vi har lavet en liste med De 5 bedste iPhone/iPad lightning til USB-C kabler og oplader her.

Chippen i de nye USB-C til lightning stik hedder c94 og er også en MFi 2 chip med sølv pins.

Hvilke iPhones har ligthning stik?

iPhones og iPads med lightning stikJaNej
iPhone 11, iPhone 11 pro og iPhone 11 pro Max 2019Ja
iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr 2018Ja
iPhone X 2017Ja
iPhone 8 og 8 plus 2017Ja
iPhone 7 og 7 plus 2016Ja
iPhone Se (5se) 2016Ja
iPhone 6s og 6s plus 2015Ja
iPhone 6 og 6 plus 2014Ja
iPhone 5c 2013Ja
iPhone 5s 2013Ja
iPhone 5 2012Ja
iPhone 4s 2011Nej, 30pin
iPhone 4 2010Nej, 30pin
iPhone 3Gs 2009Nej, 30pin
iPhone 3G 2008Nej, 30pin
iPhone 1 (2g) 2007Nej, 30pin
iPad 5 & 6 9,7" (2017 og 2018)Ja, lightning
iPhone 10,2" (2019)Ja, lightning
iPad pro 11" og iPad 12,9" (2018-)Nej, USB-C
iPad Pro 10,5" (2017)Ja, lightning
iPad Pro 12,9" og 9,7" (2015-2017)Ja, lightning
iPad Air 1,2,3 9,7" og 10,5" (2013, 2014 og 2019)Ja, lightning
iPad mini 1- 7,9" (2012, 2013, 2014, 2015, 2019)Ja, lightning
iPad 1-3 9,7" (2010, 2011, 2012)Nej, 30pin

Bliv Mac super-bruger