🎄🎅🏻 BYT JULEGAVE 300 DAGE // FIND GAVEIDEER HER 🎄🎅🏻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Lightning kabel til iPhone/iPad

Det nyere iPhone og iPad-kabel hedder et Lightning-kabel - det virker både til iPhone, iPad og iPad Mini!

Virker med: iPad 4*, Air*, Mini*, Mini Retina*,  iPhone 5, 5C, 5S og iPhone 6 og 6 Plus og iOS 9+, de virker selvfølgelig som iPhone 6s opladere og iPhone 6s plus kabler.

Dette lightning 8pin kabel er ikke originalt.  

4.3 ud af 5 // 289 anmeldelser.

  • 1 meter
  • 2 meter

55,00 kr

55!!!

Fragt starter fra 25 Kr

1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 5% Mindst 5,50 kr
3 20% Mindst 33,00 kr

Det nye iPhone- og iPad*-kabel hedder et Lightning-kabel - men kan også kaldes et 8pin-kabel. Det virker kun med de nyeste iPhones (5, 5S, 6, 6+ Plus, 6s, 6s+ plus) og fra iPad Mini og frem. Lightning-kablet fungerer fuldstændig som de ældre kabler, man kender helt tilbage fra iPod, og kan både oplade og bruges til at synkronisere din iPhone eller iPad med iTunes på din computer. Lightning kablet kan også bruges som lydkabler eller til video med det rigtigt tilbehør. 

Der er ikke nogen iPhone's, iPad's eller iPod's med Lightning stik som dette kabel ikke understøtter, det klare alle med alt software i alle generationer og fra alle år. 

Vi har lightning oplader kabler til iPhone 6, iPhone 6s osv både i 25 cm, 1 m, 2 m og 3 m. 1 m er den traditionelle længe som alle iPhones og iPads kommer med, 2 m og 3 m er rigtig godt til din iPad, så kan du sidde i sofaen uden at skulle rykke dig tættere på din stikkontakt og det på 25 cm er perfekt til at have med, så du aldrig er uden strøm på din iPhone/iPad - størrelsen gør at det ikke fylder noget hverken i din taske eller i din lomme. 

Hvis du altid vil være sikker på at kunne lade fx din flotte iPhone 6s op, hvorfor så ikke sørge for du har et ekstra du altid kan have med på farten? Du sidder måske tit i toget og deler telefonens internet med din computer - og så løber strømmen hurtigt ud! Med dette kabel vil du altid kunne hente strøm fra din eller en vens computer, og hvis du har et USB-stik at sætte kablet i, kan du også trække strøm fra stikkontakter. Du vil aldrig være foruden din iPhones hjælpsomme funktioner. Mangler du et USB oplader-stik kan du købe et af vores standard iPhone/iPod Oplader-stik.

Vi sælger også en noget bedre version af samme kabel - vores godkendte iPhone Lightning-kabel

Modsat andre uoriginale opladere, er vores Lightning-kabel ikke lavet af stål eller jern, men rettere kobber. Det giver en mere stabil forbindelse samt hurtigere dataoverførsel og hurtigere opladning - hvilket er vigtigt i et Lightning-kabel. Vores Lightning-kabler er optimeret til iOS 9, så det ikke laver fejl selvom du opdaterer telefonens software - et problem de fleste af vores konkurrenter oplever. Vi garanterer også, at kablerne virker med iOS 10, når det engang kommer. 

Der er 2 ting som ødelægger mange Lightning kabler, den første er at kablet går i stykker helt oppe ved Lightning enden af kablet, dette sker som regel fordi man hiver Lightning stikket ud af sin iPhone/iPad i kablet i stedet for at tage fat i stikket, her har vi forstærket stikket så meget at vi er sikre på at det ikke sker med vores, stikket er styrket med endnu hårdere plastik som er støbt af så få dele som muligt, kablet sidder også ekstra godt fast i stikket med modhager og hele kortet med chips er sat ekstra fast og overhældt med lim for at belaste denne del så lidt som muligt.
Den anden ting som ødelægger mange Lightning kabler er chippen, uoriginale chips holder meget dårligt, vi har sikret os at købe de bedste vi kan få fat i, vi giver ca. 10x så meget for dem, som man traditionelt giver for chips i uoriginale lightning kabler, på den måde sikre vi at Ligthning kablerne holder mere end de 2 uger, normale uoriginale chips klare den. 
Der er selvfølgelig også 2 års reklamationsret på alle kabler og vi erstatter gerne ødelagte kabler, med et smil.

Vi havde tidligere både normale og premium kabler, så i selv kunne vælge hvilket kabel i ville. Nu har vi kun premium kabler, da de holder bedre. Premium kablerne er ekstra tykke og holder derfor bedre, de koster ikke mere, hvis du vil have nogen endnu bedre lightning kabler skal du vælge vores egne kabler, de har chips fra Apple og er derfor noget mere stabile, her går vi også op i byggekvaliteten så du ikke går glip af noget holdbarhed.  

*Lightning-kablet på 3m fungerer ikke optimalt med iPad som skal bruge 12W, da ladningen foregår langsomt eller slet ikke(den holder bare strøm). Vi anbefaler derfor at købe 1 eller 2 meter, hvis du ønsker at oplade en iPad med Lightning-kablet. 

Kompatibilitet

iPhone 1 (2g)

iPhone 3G

iPhone 3Gs

iPhone 4

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPhone SE

iPhone 6

iPhone 6 plus

iPhone 6s

iPhone 6s plus

iPhone 7

iPhone 7 plus

iPhone 8

iPhone 8 plus

iPhone X

iPhone Xs

iPhone Xr

iPhone Xs Max

iPad 1

iPad 2

iPad 3 Retina

iPad 4 Retina

iPad mini 1

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad Air

iPad Air 2/iPad Pro 9.7"

iPad 5 & 6 (2017+18)

iPad Pro 10.5"

iPad Pro 12"

iPad Pro 11" 2018

iPad Pro 12,9" 2018

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Kina OEM
Varenr#030
Prisgaranti Ja
Returret300 dage
Virker med disse enheder

iPhone 5 iPhone 5s iPhone 5c iPhone 6 iPhone 6 plus iPhone 6s iPhone 6s plus iPhone se iPhone 7 iPhone 7 plus iPhone 8 iPhone 8 plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xr iPhone Xs Max iPad 4 iPad air iPad air 2 iPad mini 1/2/3 iPad mini 2 iPad mini 3 iPad mini 4 iPad 5 (2017) iPad pro 9,7" iPad pro 10,5" iPad pro 12,9"

ModelLightning 8pin cable for iPhone and iPad
UdstyrKabel eller adapter
Længde2 meter
Længde1 meter
Vægt20g
ProduktgarantiNormal Dansk producentgaranti med 2 års reklamationsret
KvalitetHård plastik, samme kvalitet som Apple's egen. Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er af hårdt plast, hvilket sikre den bedste holdbarhed.
TeknikUnderstøtter opladning op til 20W, altså kan det hurtig oplade en iPad pro, det er max for noget Lightning kabel. Det understøtter selvfølgelig 10W hurtig opladning til iPhones også.
Han portenLightning stik (iPhone)
Han portenUSB 2.0 stik
KompatibilitetLightning, virker med alle iPhone's, iPad's og iPod's med Lightning (8pin) stik.
MaterialerStikket er af kobber og belagt med guld.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
Understøtter: USB-PD (USB Power Delivery)Nej

Anmeldelser★★★★☆

4.29 ud af 5 // baseret på 289 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar