300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
vis flere mindre
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 12 mini 5,4"

iPhone 12 mini 5,4"

532 varer
iPhone 12 mini opladere, adaptere og kabler iPhone 12 mini er en stor lille nyhed, for selvom den nye Apple model blot måler 5,4 tommer diagonalt henover skærmen, så er den udstyret med den samme hurtige processor som den nye iPhone 12. A14 Bionic kalder Apple denne nye iPhone chip, og de...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 532Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.iPhone 12 mini 5,4"

iPhone 12 mini opladere, adaptere og kabler

iPhone 12 mini er en stor lille nyhed, for selvom den nye Apple model blot måler 5,4 tommer diagonalt henover skærmen, så er den udstyret med den samme hurtige processor som den nye iPhone 12. A14 Bionic kalder Apple denne nye iPhone chip, og de udråber den samtidig til at være den hurtigste processor i nogen smartphone på markedet lige nu - med flere længder foran konkurrenterne.

Så hvis du foretrækker at have en mindre iPhone i lommen, er iPhone 12 mini det rigtige valg, for du får den samme hurtige iPhone som iPhone 12 - bare i en mindre formfaktor.

iPhone 12 mini har et 5,4” Super Retina XDR display, der giver superflotte billeder og farver til alle  dine billeder og underholdning i form af apps og videoer. Skærmen er jo noget af det vigtigste for alle brugere, og derfor har Apples ingeniører også arbejdet intensivt på at gøre glasset foran displayet endnu stærkere, og det er endt ud i et produkt, som Apple kalder Ceramic Shield, der er en blanding af glas og nanokeramiske krystaller.

Ceramic Shield på iPhone 12 mini gør, at skærmen er fire gange så godt beskyttet som på den forrige iPhone generation, og det er rigtig gode nyheder for alle, som køber de nye iPhone 12 modeller.

Køb et cover til iPhone 12 mini for en sikkerheds skyld

Det er dog stadig en god idé at købe et cover til din iPhone 12 mini, for selvom skallen omkring mobilen er både stærk og meget modstandsdygtigt, så vil det være utrolig ærgerligt, hvis du taber din iPhone ned på en hård overflade, og uheldet er ude, så du får en skade et eller andet sted på mobilen.

Du kan både få et cover, der dækker bagsiden, siderne og hjørnerne på din iPhone 12 mini, og et cover med en del, der foldes henover skærmen, så den også er beskyttet.

Hvilken slags du foretrækker, kommer som oftest an på, hvordan du bærer din iPhone til hverdag. Har du din iPhone 12 mini i en jakkelomme eller i en taske, så er det helt fint med et cover, der også folder om fronten på din iPhone. Her gør det nemlig ikke noget, at coveret fylder lidt ekstra, og samtidig gør flappen foran displayet, at den er beskyttet, hvis der ligger noget skarpt eller spidst sammen med den, der ellers kunne gøre skade.

Hvis du derimod mest har din iPhone 12 mini i din bukselomme, er det rarest, hvis coveret ikke fylder så meget, og så er et supertyndt cover oplagt. Her er det også muligt at vælge et miljørigtigt cover, der ikke indeholder skadelige stoffer, der ellers ville blive frigivet ved forbrændning, og det vil endda blive opløst naturligt i naturen, hvis det skulle ende der.

Beskyt Super Retina XDR displayet på din iPhone 12 mini med et beskyttelsesglas

Vil du passe ekstra godt på skærmen på din iPhone 12 mini - og hvem vil ikke gerne det? Det er jo trods alt den vigtigste komponent for de fleste. Her vil vi altid anbefale et beskyttelsesglas, der let monteres på glasset foran skærmen og beskytter mod ridser, og hvis du taber din iPhone.

“Det bedste beskyttelsesglas til iPhone 12 mini” fra VMax er vi blevet rigtig glade for her hos Mackabler, for det beskytter godt, og så er det dejlig nemt at montere, fordi der følger en ramme med, som gør, at man lægger beskyttelsesglasset på rigtigt første gang, og det er nu engang rart, at man ikke skal kæmpe med det.

Husk USB-C oplader til iPhone 12 mini

Der følger ikke oplader med i æsken til en ny iPhone 12 mini, fordi Apple - sikkert ganske rigtigt - antager, at der findes rigeligt med opladere ude hos deres kunder. Men (og det er et stort MEN) det opladerkabel, der følger med den nye iPhone er et USB-C til Lightning kabel, og det betyder, at du skal bruge en USB-C oplader, hvilket der ikke er særlig mange iPhone ejere, som har, for de har ikke nødvendigvis haft brug for sådan en før.

Blandt Mackablers produkter finder du et godt udvalg af USB-C opladere, og priserne starter helt nede på 149 kroner. Herefter stiger priserne i takt med, at der kommer flere porte, watt og funktioner, så det er bare at gå på opdagelse og finde ud af, hvilken USB-C oplader, der passer til dine behov.

Den nye MagSafe oplader er heller ikke med i æsken

Hvis du også er blevet betaget af Apples nye version af MagSafe opladning til iPhone 12 modellerne, skal du desværre ikke sætte næsen op efter, at der følger en MagSafe oplader med i æsken til din iPhone 12 mini.

Den bliver du nødt til at købe ved siden af, hvis du vil have muligheden for trådløs og magnetisk opladning, og her kan du vælge mellem Apples originale MagSafe oplader eller et tilsvarende produkt fra en af vores leverandører.

Og heldigvis har flere producenter allerede alternativer klar til Apples MagSafe oplader, så du har flere modeller og priser at vælge mellem.

Vælg et godt headset til iPhone 12 mini

Apple leverer heller ikke et sæt EarPods eller AirPods sammen med din nye iPhone, så du skal enten bruge dem, du har i forvejen eller finde et par nye.

Bluetooth headsets bliver ved med at blive bedre, og derfor bliver de også mere og mere populære, og det er dejlig bekvemt at slippe for ledningerne.

Hvis du foretrækker et kablet headset, skal du fortsat bruge en model med Lightning stik, for at det kan sættes direkte i din iPhone 12 mini. Du kan dog nemt tilslutte et kablet headset med det ældre mini jack stik, da vi har flere adaptere, der gør det muligt at tilslutte det.

Vi har også adaptere til Lightning stikket på din iPhone, så du for eksempel kan få to Lightning stik i stedet for kun et, og så kan lade din iPhone 12 mini op, samtidig med at du hører musik.

Skal du have iPhone 12 mini med i bilen så husk en mobilholder

Taler du i telefon i bilen, er det vigtigt, at du har en god og stabil mobilholder, og her er der igen masser af modeller at vælge mellem hos Mackabler.

Du kan få modeller med sugekop eller klemme til luftudtaget, og du kan også finde tilholdere med indbygget trådløs Qi opladning, så du kan få opladt din iPhone 12 mini, når du kører i bil og taler i telefon.