🎄🎅🏻 BYT JULEGAVE 300 DAGE // FIND GAVEIDEER HER 🎄🎅🏻
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
SIKKER BETALING
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

De 5 bedste iPhone opladere

Hvilken oplader er bedst til din iPhone? Her er en liste af vores 5 bedste opladere, de er sat op i den række følge som vi bedst kan lide dem i, altså er det en kombination af kvalitet, funktioner og pris, den som de er bedst er altså både bedste kvalitet, billig og har mange funktioner.

Sandberg 2x USB oplader

iPhone’s bliver opladt med 5W eller 10W, frem til iPhone 5s var den eneste mulighed 5W og efter det er det 10W, alle disse opladere kan give 10W, da det er langt de fleste iPhones der understøtter 10W og da det ikke koster ekstra at få det, er det en rigtigt god idé at få det med, når man skal have den bedste oplader. Selvom opladeren oplader med 12W, 10W eller noget andet så giver den stadig kun 5W til en iPhone/smartphone som kun vil have den mængde strøm, du ødelægger altså ikke noget ved at have en for stor oplader.

Der kan være andre fordele ved at have en oplader der giver flere W end du har brug for, det gør ikke opladningen hurtigere end hvis den rammer plet men det gør at opladeren ikke bliver stresset, varm og derfor holder meget længere hvis den er lidt for god - det er kun en fordel.

Den bedste oplader til iPhone har vi valgt fordi den giver rigeligt med strøm, den er af rigtigt god kvalitet og den er stadig billig, så den kan det hele, den oplader også gerne en iPad hvis du skulle have brug for det og den kan også oplade 2 iPhones samtidig, den er tilmed meget mindre end de andre på listen.

Alle opladerene på listen her er af rigtigt god kvalitet, så du aldrig skal være bekymret for noget, de kommer også alle sammen med de bedste anbefalinger fra anmeldere ligesom vi også anbefaler dem hvornår end vi får muligheden.

Når man ser efter opladere på nettet falder man oftest over dem der er billige først, og selvom det virker som en god idé at kaste sig over den første og bedste iPhone oplader man finder, men du får hvad du betaler for, som regel i hvert fald, vi gør meget ud af at få produkt anmeldelser af vores produkter så både du og vi kan se hvilken oplader der er bedst, anmeldt af dem som faktisk har haft iPhone opladeren i hånden.

Det er svært at finde ud af om en iPhone opladere er god eller dårlig uden at man er ekspert og får lov at åbne opladeren, det gør det svært at købe sådan noget. Apple egen 5w oplader er meget god, men selvom de fuldstændigt identiske billige kopier ligner rigtigt meget og kan det samme betyder det ikke at de også er gode, de er nemlig dårlige, og lavet med det billigeste indhold. Det er også svært for os at forklare forskellen på disse 2, derfor gør vi rigtigt meget for at få folk der køber opladerne til at anmelde dem, fordi her skinner det igennem, både hvis en oplader er af god kvalitet eller hvis den er af dårlig kvalitet.

En god iPhone oplader er prisen værd, fordi den sikre din iPhones batteri, en god oplader giver nøjagtigt det strøm din iPhone har brug for, ikke mere eller mindre en mindre god giver som regel lidt mindre og sjældent lidt mere strøm, begge dele er skadelige for din iPhones batteri, fordi den ikke er lavet til det, en god oplader giver nøjagtigt det strøm der e brug for så din iPhone kan regne med det og opføre sig som den er lavet til. Der er også en masse fordele ved at have en dyrere oplader i forhold til brændfare, alle opladere kommer med brænd sikring, men dem der er dyrere kommer med flere sikringer både imod brand men også imod at give din iPhone for meget strøm, hvis fx strømstikket giver mere strøm et splitsekund - det kan se ved lynnedslag.

Alle disse opladere er lavet til alle iPhones og alle iPad’s, hvis du vil være sikker på at du køber en oplader der virker med alle dine enheder så kan du se på de enkelte produkter hvad de understøtter, ellers så er hovedregelen: 5W opladning er til iPhones, 10W er til hurtig opladning til iPhones’ nyere en iPhone 6 også er der 12W der er til alle iPad’s. Android telefoner understøtter nogen gange QC 3, quick charge, eller 2, disse standarder står opladeren, hvis de understøtter dem, det er ikke særligt relevant for iPhone’s da de ikke har QC og QC ikke kan levere mere 12W ved 5V, og derfor bruger højere V som iPhone ikke kan bruge.

Bedste

Baseus iPhone/iPad USB oplader 2.4A x2 (12W)

iPhone, iPad og smartphone oplader fra high-end brandet Baseus. Det er en oplader af en utroligt høj kvalitet, da både teknikken og selve stikket kvalitet. Den er også pæn og meget lille trods sin tekniske kunnen. iPhone/iPad opladeren kan levere op til 2.4A ved 5V per USB stik, det er 12W. Så den er billig, hurtig, lille, god og funktionel.

139 kr Til opladeren

2. plads

Tronsmart 3 ports USB turbo oplader M. Qualcomm Quick Charge 3.0

Tronsmart er en oplader med 3 USB stik, de kan alle bruges samtidig til opladning, Tronsmart' oplader understøtter Qualcomm Quick Charge 3.0, 2.0 og 1.0 men kan oplade telefoner, tablets osv også selvom de ikke har QC. 

259 kr Til opladeren

3. plads

Sandberg Excellen Oplader 2xUSB 12Wx2 iPhone/iPad

iPad og iPhone oplader med plads til 2 USB stik med iPad opladning i begge 2 på en gang. Sandbergen opladeren giver 2,4A og 5V i begge USB stik, dvs 4,8A i alt, det betyder at du kan oplade en iPad eller iPhone med fuld hastighed uden at opladeren bliver ødelagt.

199 kr Til opladeren

4. plads

Sandberg iPhone/iPad USB oplader

Sandberg iPhone/iPad USB oplader virker med iPads, iPods og iPhones, der er ikke så meget at skrive om den, den oplader 2 iEnheder samtidig og gør det med 5 års garanti og et certificeret af Apple. Dette er vores premium iPad oplader.

175 kr Til opladeren

5. plads

Haweel iPad/iPhone oplader med 2x USB

Her er iPad opladeren du kan bruge til at oplade din iPhone og iPad samtidig. Opladeren har 2 normale USB stik og kan oplade på begge på samme tid.  Opladeren kan turbo oplade iPhone's fra 6 og op efter med dobbelt hastighed fordi den kan levere 10W til iPhonen i stedet for kun 5W, som den normale oplader kan give.

99 kr Til opladeren


Vind BeatsX eller AirPods