300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Betalingsmetoder

Herunder finder du information om de forskellige betalingsmetoder vi tilbyder, så du kan vælge den metode der passer bedst til dine behov.

Hvilket betalingssystem anvender vi?

QuickPay er vores hoved-betalingssystem. Her kan du frit vælge om du ønsker at betale med blandt andet Dankort, MobilePay, Mastercard, Apple Pay mm. Systemet er krypteret, så det er kun dig og din kortudbyder, som kan læse data'en du indtaster.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder vi?

Betal nemt og hurtigt med Dankort, det mest populære betalingskort i Danmark, når du handler på vores webshop. Dankort er en sikker og pålidelig betalingsmetode, der er bredt accepteret i hele landet, og som giver dig mulighed for at foretage transaktioner på få sekunder.

Du kan betale med MobilePay når du køber på shoppen. Vælg første betalingsmulighed i listen og vælg derefter "mobilbetaling". Det er super nemt og fungerer. Efter du har valgt MobilePay som betaling indtaster du dit telefon nr. hvorefter en anmodning i appen modtages.

Med Apple Pay kan du nemt og sikkert betale for dine køb på vores webshop. Som en af de mest populære digitale betalingsløsninger, er Apple Pay også kendt for sin høje sikkerhed og brugervenlighed. Vælg første betalingsmulighed i listen og vælg derefter 'Apple Pay'. Det er super nemt.

Visa-kort er en af de mest almindelige betalingsmetoder til online shopping verden over. Visa tilbyder en hurtig og sikker betalingsproces, der giver dig mulighed for at gennemføre transaktioner på få sekunder.

Med et MasterCard kan du foretage hurtige og sikre betalinger på vores webshop. Det er et aldeles udbredt betalingskort og derfor ønsker vi naturligvis at vores kunder har mulighed for at benytte dette kort som betalingsmetode.

Maestro-kortet er en af de mest populære betalingsmetoder til online shopping. Derfor er dette også en af betalingsmetoderne som vi tilbyder gennem vores QuickPay-betalingssystemn. Det er nemt at bruge, og det sikrer, at dine transaktioner er sikre og beskyttet mod svindel.

Viabill er en populær betalingsløsning, der giver dig mulighed for at købe nu og betale senere. Med Viabill kan du sprede dine betalinger over flere måneder, hvilket gør det nemt for dig at købe de ting, du ønsker, uden at skulle betale alt på én gang.
Vi ønsker at gøre det nemmere for vores kunder at lægge en ordre hos os. Hvis en løsning som Viabill er vejen frem for dig, så er det nemt og sikkert.

Anyday er en betalingsløsning, der giver dig mulighed for at betale i dit eget tempo. Hos Mackabler ønsker vi at gøre det mere fordelagtigt for kunden og derfor tilbyder vi Anyday til betalingen af din ordre.

EAN nummer kan man vælge af betalingsmetode som Offentlig virksomhed/institution.
Du kan læse mere om vores betingelser for EAN-ordrer her. Det er ligeledes muligt for dig at oprette en erhvervskonto hos os.