Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vil du følge med i flere artikler som denne?

De 6 bedste iPhone/iPad lightning til USB-C kabler og oplader

Det nye er USB-C, det er hvad alle de nye Mac’s, androids og PC’er kommer med, de fleste Mac’s kommer med Thunderbolt 3, men der er heldigvis et USB-C bygget ind så her virker USB-C til lightning kabler også heldigvis. 

GooBay MFi USB-C til Lightning kabel

Men du har også andre fordele med at vælge USB-C til lightning kabel i stedet for det gamle fra USB, USB-C til lightning understøtter nemlig hurtigere opladning end de gamle USB a kabler, før var max 10W opladning nu er den 27W - det er 2,7 gange hurtigere eller 5,4x hurtigere opladning end den oplader der følger med til din IPhone, uanset hvilken du købte.

Det kræver dog noget at få det til at virke. Det kræver et USB-C til Lightning kabel der har en c94 MFi chip (det er den nye fra 2019) også kræver det en oplader der giver mere end 10W via et USB-C port med USB-C PD. Vi har ikke nogen MFi lightning USB-C kabler som ikke har den nye c94 chip, men vi har et uoriginalt USB-C lightning kabel på 5. Pladsen her.

Strøm er super vigtigt til din iPhone, særligt når du ikke har noget af det tilbage, med et kabel som dette kan du få så meget strøm som muligt så hurtigt som muligt, så du slipper for at vente på det. Hvad vigtigere er at Apple har godkendt dette, så det er ikke et hack der ødelægger din iPhone, din iPhone er lavet til at modtage denne mængde strøm uden at der er problemer ved det. Det skal dog siges at din iPhone’s batteri helt sikkert holder længere med en normal oplader, men der er en masse systemer til at beskytte din iPhone imens du oplader den, der gør at den ikke bliver overophedet eller gør i stykker af dette. 

Selvom 27W(hurtigste oplader) er 5,4x mere end 5W(standard apple oplader) betyder det ikke at du kan oplade 5,4x hurtigere, fordi selvom en oplader kan give 27W betyder det ikke den giver det hele vejen igennem, faktisk er det meget lidt af tiden opladeren bruger så meget strøm til en iPhone, derfor er en 18W eller 20W oplader stort set ligeså hurtig til opladning af en iPhone som en 27W eller 30W.

Et praktisk eksempel er at 30min opladning med en 5w oplader giver ca. 20% til en iPhone X, med en 18W oplader giver den 50% strøm.

Bedste


GooBay MFi USB-C til Lightning kabel

USB 3.1 type C til Lightning stikket gør at du kan sætte din iPhone til din nye Mac med USB-C eller thunderbolt 3. Fås i 0,5m, 1m og 2m. Stikket understøtter USB 2 eller USB 3 hastigheder, dog kun med de iPhones/iPads der understøtter det. Kablet er bygget godt. MFi!

139 kr Til Kablet

2. plads


USB-C til Lightning kabel by M7

USB 3.1 type C til Lightning stikket gør at du kan sætte din iPhone til din nye Mac med USB-c eller thunderbolt 3. Stikket understøtter USB 2 eller USB 3 hastigheder, dog kun med de iPhones/iPads der understøtter det. Kablet er bygget godt, er hvidt og 1m langt.

129 kr Til Kablet

3. plads


Ugreen USB-C til Lightning kabel MFi 1m

Dette er et lightning (8pin) kabel til USB-C, så du kan sætte din nye Macbook, Macbook pro eller iMac med Thunderbolt 3 eller USB-C sammen med din iPhone 5 eller nyere, kablet kan bruges til opladning, til at overføre data fx billeder og video, synkronisering, i docks eller alt andet der har et USB-C stik. MFi!

149 kr Til Kablet

4. plads


Anker PowerLine USB-C til Lightning kabel 0,9m

Overlegen holdbarhed. Støtte til højhastigheds-opladning via Power Delivery(USB PD). Dette er den verdensberømte anker PowerLine II kvalitet, nu med et nyt sæt af stik til den nuværende mobile generation. MFi!

199 kr Til Kablet

5. plads


Adam Elements USB-C til Lightning kabel MFi 1,2m sort/sølv

Dette er et lightning (8pin) kabel til USB-C, så du kan sætte din nye Macbook, Macbook pro eller iMac med Thunderbolt 3 eller USB-C sammen med din iPhone 5 eller nyere, kablet kan bruges til opladning, til at overføre data fx billeder og video, synkronisering, i docks eller alt andet der har et USB-C stik. MFi!

199 kr Til Kablet

6. plads


USB-C til Lightning kabel

Hvis du har en Macbook, skal du kunne oplade din iPhone eller iPad igennem den, dette kabel klare det uden en adapter. Et USB-C til Lightning kabel er perfekt til dig der har fået en ny Macbook eller iMac og gerne vil oplade din iPhone direkte derfra. Ikke MFi!

79 kr Til Kablet


Bliv Mac super-bruger