300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Farve
Click & Collect
Producenter
vis flere mindre
iPad
iPhone
Mac
Filter
iPad standere - gør dit skrivebord mere rydeligt!

iPad standere - gør dit skrivebord mere rydeligt!

19 varer
Hvis der skal være styr på skrivebordet, så det være en stor hjælp at anskaffe en stander til ens iPad. Vi har et bredt udvalg af iPad standere der hjælper i mange forskellige situationer, og har forskellige funktionaliteter. En almindelig stander til iPad kan hjælpe med at stabilisere ens iPad...
Læs mere
Viser 1 - 19 af 19Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.iPad standere - gør dit skrivebord mere rydeligt!

Hvis der skal være styr på skrivebordet, så det være en stor hjælp at anskaffe en stander til ens iPad. Vi har et bredt udvalg af iPad standere der hjælper i mange forskellige situationer, og har forskellige funktionaliteter.

En almindelig stander til iPad kan hjælpe med at stabilisere ens iPad når man bruger den og kan gøre alt fra arbejde til filmvisning langt mere behageligt. Derudover er der flere helbredsfordele ved at kunne justere højden og vinklen når man bruger den.

Det er også muligt at få en dock til iPad, der både giver funktionen som stander, og samtidigt oplader din iPad. På den måde er din iPad altid opladet når du skal have den med videre til et andet sted.

En bilholder til iPad kan helt sikkert anbefales til de lange køreture, hvor passagererne skal have noget at lave. Dette er især praktisk hvis man har børn på bagsædet, da det kan give ro til at koncentrere sig om køreturen.

De fleste standere og holdere giver desuden et stilmæssigt pift til kontoret, stuen, bilen eller hvor man nu gerne vil opbevare ens iPad.

Se vores udvalg på linket herunder:

https://mackabler.dk/ipad-standere-gor-dit-skrivebord-mere-rydeligt-280?udstyr=holder

Det er meget anbefalelsesværdigt at skaffe et cover til ens iPad, da et cover til iPad både giver god beskyttelse, lækker stil samt forskellige funktionaliteter afhængigt af hvilket man vælger.

Ekstra beskyttelse til iPad er altid rigtig godt, da den kan være dyr at erstatte hvis den går i stykker, mens beskyttelse er ret billigt. De fleste covers til iPad giver beskyttelse mod stød, slag og ridser fra alle sider.

Mange iPad covers kommer i sort, men der findes flere forskellige farver og stile hvis man leder efter noget specielt. Da en iPad i forvejen bidrager med et ret stilrent udseende har de fleste forhandlere valgt at lave covers der supplerer dette.

Derudover kan et cover til iPad foldes på forskellige måder når det slås ud, hvilket gør det muligt samtidigt at bruge det som stander til iPad. På den måde har man altid en stander med sig, så man nemt kan se film og serier, eller bare spille et spil.

Vi har samlet nogle lækre muligheder her:

https://mackabler.dk/ipad-standere-gor-dit-skrivebord-mere-rydeligt-280?udstyr=cover

Når det kommer til at organisere ens enheder i hjemmet eller på kontoret, så er standere og docks helt klart en god måde at gøre det på. Det gør det både nemmere at styre udstyr og kabler.

Med en dock til iPad er det super nemt både at oplade ens iPad samt placere den et fast sted når man kommer hjem. En dock til iPad er lavet i godt materiale, så den ikke skrider rundt på bordet når den skal holde din iPad.

Hvis man gerne vil have styr på mange enheder og kabler samtidigt, så kan en multi dock eller powerhouse være den helt rigtige løsning. Sådan en giver mulighed for at oplade mange enheder samtidigt med at man pænt kan organisere dem i stedet for at de flyder over det hele.

Der er lidt forskelligt her:

https://mackabler.dk/ipad-standere-gor-dit-skrivebord-mere-rydeligt-280?udstyr=kabel-eller-adapter,oplader,tilbehor