300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
50.000 DANSKERE BRUGER OS

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

iPad Air 2 cover med bag cover

iPad Air 2 cover i sort, hvid eller guld. Coveret er tyndt og let men gør at din iPad holder til noget mere. iPad Air 2 coveret dækker både for og bag siden på iPaden så den sikre din iPad bedst muligt.

4.3 ud af 5 // 20 anmeldelser.


139,00 kr

139

Fragt starter fra 25 Kr
1-2 dages levering

af varen på lager


1 dags levering
300 dages returret
Mulighed for afhentning
50.000 danskere bruger os

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
2 10% Mindst 27,80 kr
3 15% Mindst 62,55 kr

Coveret her til iPad Air 2 sikre din iPad imod stød, tab og ridser, fordi det dækker både foran og bagved, hjørnerne er ekstra sikret imod tab. iPad Air 2 coveret gør også at din iPad bliver svære at tabe fordi den er af en blanding imellem plastik og gummi som er bedre skridsikkert end iPad'en selv.

Dette iPad Air 2 cover er lavet af Haweel som er et kinesisk firma der laver tilbehør til iPad/iPhone. Vi kan godt lide dem fordi deres kvalitet altid er god og deres priser også er gode.

iPad Air 2 coveret kommer i forskellige farver, guld, sort og hvid, du kan vælge det du vil have oven for.

Coveret har en tekstur som gør at det bliver lidt mat at se på, det betyder også at det er lettere at holde rent og det er bedre at holde på iPad air 2 coveret.

cover til ipad air 2 bliver som regel forvekslet med covers til iPad 2, dette er til den nye iPad air 2 eller iPad pro 9,7", dvs den der udkom i 2016, du kan også let se forskel på tykkelsen af covers til iPad air 2 og dem til iPad 2, iPad air 2 er meget tyndere, så meget at det let kan ses.

Cover iPad Air 2 har 2 fordele, det første er selvfølgelig at du ikke ridser din iPad air 2, de skal også beskytte når du taber den, men en anden god grund til at have cover på sin iPad er at den er lettere at holde fast på, og du får en indbygget holder med til din iPad air 2, dette cover kan er godt når du gerne vil se film, med den indbyggede holder kan du sætte iPad'en på næsten alle overflader hvis de bare er tæt på jævne også står iPad'en stabilt.
Hvis du har læst om aftenen i sengen med din iPad så ved du at man engang imellem får den i hoved når man bliver træt, alle har stort set gjort det, en gummi overflade gør din iPad air 2 meget lettere at holde fast i.

Dette cover er en fuld beskyttelse, det beskytter både din iPad air 2's skærm med en flap og det beskytter også som et fuld cover bagved så du aldrig skal være bekymret igen. 

Har du børn i familien der bruger iPad'en? Så er et cover til iPad air 2 klart et must, og det er vigtigt at have et der beskytter rigtigt godt imod stød, at det er let at rengøre er kun et plus.

Kvaliteten af coveret er meget godt, det kommer til at holde mange år,helt sikkert ligeså længe som din iPad holder.

iPad Air 2 coveret har selvfølgelig magneter i sig, så din iPad ved hvornår den skal tænde og slukke skærmen der er selvfølgelig også huller til alle knapper samt kameraet. 

Kompatibilitet

iPad 1

iPad 2

iPad 3 Retina

iPad 4 Retina

iPad mini 1

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPad Air

iPad Air 2/iPad Pro 9.7"

iPad 5 & 6 (2017+18)

iPad Pro 9.7"

iPad Pro 10.5"

iPad Pro 12"

iPad Pro 11" 2018

iPad Pro 12,9" 2018

Tryk for mere info

Produktinformation

Mærke Haweel
EAN nummer

Prisgaranti Ja
Returret 300 dages returret
Virker med disse enheder

iPad air 2

ProducentHAWEEL
Model3-folding Smart Case Clear Back Cover with Holder for iPad Air 2
UdstyrCover
Vægt155 g
Produktgaranti2 års producentgaranti fra producenten
TeknikGiver god holdbarhed imod tab og ridser - også sikre for og bagside coveret at du kan holde bedre fast på din iPhone. Fungere som stander.
KompatibilitetVirker med alle iPad air 2, 2014-2016
MaterialerPlastik og imiteret stof.
FCC certifikatJa
CE certifikatJa
RoHS certifikatJa

Anmeldelser★★★★☆

4.25 ud af 5 // baseret på 20 anmeldelser
Anmeldelser af


Spørgsmål & svar