300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Click & Collect
Udstyr
Længde
Han porten
Hun porten
Pris
kr kr
Kompatibilitet
Producenter
vis flere mindre
Oplader effekt
Filter

Smart plug til dit hjem

21 varer
Smart plug til dit smart hjem Vil du igang eller er du allerede igang med dit smart hjem så skal du helt sikker også have et smart plug. Det tillader dig at gøre "dumme" enheder til smart devices. Således er mulighederne uendelige for hvad du kan styre fra din telefon, hvad du kan opsætte af regler og meget meget andet for dit intelligente hjem. Har du også andre smart enheder er chancen for at de kan arbejde sammen med et smart plug meget høj.  Smart plug gør dit hjem grønnere Vidste du at du kan gøre dit hus grønnere med en smart wifi plug? Dit tv, computer, radio og mange mange andre...
Læs mere
Viser 1 - 21 af 21
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Smart plug til dit hjem

Smart plug til dit smart hjem

Vil du igang eller er du allerede igang med dit smart hjem så skal du helt sikker også have et smart plug. Det tillader dig at gøre "dumme" enheder til smart devices. Således er mulighederne uendelige for hvad du kan styre fra din telefon, hvad du kan opsætte af regler og meget meget andet for dit intelligente hjem. Har du også andre smart enheder er chancen for at de kan arbejde sammen med et smart plug meget høj. 

Smart plug gør dit hjem grønnere

Vidste du at du kan gøre dit hus grønnere med en smart wifi plug? Dit tv, computer, radio og mange mange andre elektroniske enheder bruger strøm mens de er i standby unødvendigt - især i de mange timer vi befinder os på arbejdet, studiet eller skolen og ingen er hjemme. Et tv, playstation og Apple tv kan alene snildt bruge 20-30W i standardby hvis ikke mere. Med en smartplug kan du sørge for at disse enheder ikke står tændt eller i standby hele tiden. Fx kan du sammen med en bevægelsessensor sørge for at en smart plug først tænder for strømmen til tv'et om aftenen når den har registeret bevægelse. Og er der ingen bevægelse efter midnat slukker den for smart plug'en. 

Penge mæssigt er det en lille besparelse med en smart plug, men som bekendt gør mange bække små, stor å :) 

Smart plug med WiFi gør dit hjem mere sikkert

En smart plug kan også gøre dit hjem mere sikkert. Når du er ude at rejse, kan du opsætte en masse regler så smart plug'en tænder for lamper eller andet automatisk. Således kan det være svært for ubudne gæster at vurdere om der er nogen i huset eller ej. 

Således kan du føle dig mere sikker. Og sikkerheden behøver ikke kun være mod de ubudne gæster - men det kan også være at du er i tvivl om, om du huske at slukke for strygejernet? Således kan du nu via Wi-Fi og appen tjekke om den er slukke eller ej på farten.