300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hvilket stik har din iPhone/iPad eller iPod

Det kan være svært at finde ud af hvilket stik din iPhone, iPad eller iPod har, især fordi de har så mange navne, her er en guide, som kan bruges uanset hvilken mobil Apple enhed du har. Alt du skal gøre er at se på dit kabel du bruge til at oplade din IPad/iPhone eller iPad - så kan du se hvilket stik du bruger, og der med hvilket tilbehør du kan købe.

Her på siden handler vi både med Lightning kabler til iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad 4, mini, Air, Mini 2 og de nyeste iPod's.
Men du kan også få meget andet tilbehør, som skal bruge et bestemt stik, for at kunne virke. Der findes også adaptere fra 30pin til 8pin men de har i sær problemer med lyd - så kan man ligeså godt købe lyddocken så den passer i forvejen. 

Du kan også bruges vores smarte stik vælger her.

Nyere iPads kommer med USB-C eller Thunderbolt 3

Stikket er i nyere iPads fra 2018 og frem og iPad Air 4, iPad Pro'er fra 2021 og frem har Thunderbolt 3, med USB-C bygget ind. Der er ingen iPhones eller iPods med USB-C.

Du kan se alt tilbehør til iPads med USB-C her.

Sådan ser Lightning kablet ud:

Det bliver også kaldt 8pin stikket, fordi det har 8 tilslutninger. Vi sælger opladere til 8pin lightning stikket her, lightning kabel.

Find ud af om din iPhone, iPad eller iPod har en 8-pin, 30-pin eller et dock stik

Her kan du se det gamle 30pin pin kabel

30pin kablet kan købes her. Det bliver også populært kaldt for dock stikket. 

Find ud af om din iPhone, iPad eller iPod har en 8-pin, 30-pin eller et dock stik

Forskellen er meget markant

Når man finde ud af at der kun er 2 forskellige stik, er det slet ikke så svært at finde ud af, da de to stik slet ikke ligner hinanden. 

Find ud af om din iPhone, iPad eller iPod har en 8-pin, 30-pin eller et dock stik