300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Han porten
Hun porten
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
Produktgaranti
Lyd
Video
Mulighed for afhentning i københavn
Filter
Displayport stik og adaptere

Displayport stik og adaptere

23 varer
Displayport er hvad alle 4k skærme kommer til at køre med, så i fremtiden kommer alle skærme med Displayport, hos Mackabler er vi klar - med alle de adaptere du skal bruge til din Mac book, iMac eller Mac minier. Din Mac har ikke et displayport men et Mini Displayport, de 2 stik er næsten identiske, Mini displayport er bare mindre. Vi hos Mackabler udbyder tre forskellige Mini Displayport til Displayport. En til adapter, en til kabel og en Displayport med flere udgange. Mini display port til Displayport adapter og Mini display port til Displayport kabel - Med vores Mini Displayport til...
Læs mere
Viser 1 - 23 af 23
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Displayport stik og adaptere

Displayport er hvad alle 4k skærme kommer til at køre med, så i fremtiden kommer alle skærme med Displayport, hos Mackabler er vi klar - med alle de adaptere du skal bruge til din Mac book, iMac eller Mac minier.

Din Mac har ikke et displayport men et Mini Displayport, de 2 stik er næsten identiske, Mini displayport er bare mindre.

Vi hos Mackabler udbyder tre forskellige Mini Displayport til Displayport. En til adapter, en til kabel og en Displayport med flere udgange.

Mini display port til Displayport adapter og Mini display port til Displayport kabel - Med vores Mini Displayport til Displayport adapteren og kabel kan du sætte din eksterne skærm til din Mac computer.

Mini display port til 3 i 1 - Adapteren har et Mini Displayport han port, som skal ind i din Mac computer.

Derudfra har den 3 hun porte som kan bruges, det ene er et HDMI stik, som understøtter lyd, dernæst et DVi stik, også er der et helt normalt Displayport stik.

Så står du altid og mangler en Displayport på enten arbejde, eller hjemme i tv stuen så skal du tage et kig på nogle af de fremragende produkter du ser ovenfor.

Bliv Mac super-bruger