300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 400 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS
om os

Over 10 års erfaring
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Længde
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Mulighed for afhentning i københavn
Vægt
Produktgaranti
Kompatibilitet
Filter

Sonoff produkter

35 varer
Vi har et af danmarks største udvalg af sonoff produkter. Hjemmeautomation er "tingenes internet" eller på engelsk “Internet of Things”. Det betyder simpelthen den måde, hvorpå alle enheder eller apparater er forbundet sammen for at give dig problemfri kontrol over dit hjemmeudstyr. WiFi-baseret samt 433Mhz sonoff produkter Sonoff produkter er overkommelige enheder, der giver brugeren smart hjemmekontrol. Sonoff har blandt andet WiFi-baseret samt 433Mhz trådløse switches/afbrydere, der kan oprette forbindelse til en lang række enheder. Sonoff overfører data til en Cloud via...
Læs mere
Viser 1 - 35 af 35
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Sonoff produkter

Vi har et af danmarks største udvalg af sonoff produkter.


Hjemmeautomation er "tingenes internet" eller på engelsk “Internet of Things”. Det betyder simpelthen den måde, hvorpå alle enheder eller apparater er forbundet sammen for at give dig problemfri kontrol over dit hjemmeudstyr.

WiFi-baseret samt 433Mhz sonoff produkter


Sonoff produkter er overkommelige enheder, der giver brugeren smart hjemmekontrol. Sonoff har blandt andet WiFi-baseret samt 433Mhz trådløse switches/afbrydere, der kan oprette forbindelse til en lang række enheder. Sonoff overfører data til en Cloud via WiFi-routeren, som gør det muligt for brugere at styre alle de tilsluttede enheder via eWeLink-app’em hvorfra man befinder sig i verden med internet.

Sonoffs produkter kan gøre alle husholdningsapparater smarte. Så længe mobilen har et netværk, kan man fjernstyre enhederne hvor som helst og når som helst. En anden tilgængelig funktion er at indstille tidsplaner for enhederne, som kan omfatte nedtælling, planlagt til / fra og kan således hjælpe brugerne med at opretholde et let liv.

Bliv Mac super-bruger