300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

7 gode USB-C hubs til din iMac og iMac Pro

Skal du have det fulde ud af din iMac med USB-C skal du have en adapter, det gør det lettere at bruge en ekstern skærm og det gør også at du kan have mere tilbehør til din iMac på engang.

Satechi USB-C Clamp Hub Pro - for the iMac

Skal du have det fulde ud af din iMac med USB-C skal du have en adapter, det gør det lettere at bruge en ekstern skærm og det gør også at du kan have mere tilbehør til din iMac på engang.

Det hjælper også at der er flere af disse adaptere som er meget flotte og passer rigtigt godt sammen med din iMac eller iMac Pro. 

Det er vildt så meget man kan med en iMac, stort set alt fra grafisk arbejde, videoredigering, ja selv spil er en iMac oplagt til - det er fordi den bruger hardware fra de store stationære PC’er og grafikkort der fra også, men stadig er tynd, lydløs og lækker.

Har du også siddet og forsøgt at få et SD kort om bag i din iMac? Ja, det er en åndssvagt plads den port har fået siden Apple lavede iMac’en så tynd at SD pladsen ikke kunne være i siden på den. Flere af disse adaptere og hubs har SD kort og endda Micro SD kort plads så du lettere kan komme til den port og ikke skal rode bag ved din iMac.

Apples iMac er enten sølv eller grå, er den grå er det en iMac Pro, disse adaptere er altså lavet direkte til at passe sammen med din iMac. 

Skal du have en ekstra skærm til din iMac? Måske er de 27” lidt for lidt for dig? Så skal du bruge en adapter, fordi der ikke er særligt mange skærme som bruger USB-C endnu, med disse adaptere kan du fx sætte en skærm eller et TV med HDMI eller VGA til din iMac.

Adaptere til iMac er lette at bruge, du sætter dem bare til, så virker de - plug and play - det eneste du skal være opmærksom på er at den lille hun USB-C port de fleste af adapterne har ikke kan bruges til en iMac, da en iMac bruger meget mere strøm end USB-C kan levere.

Du kan se alle vores USB-C tilbehør her.