300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Vægt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter

VR headsets til iPhone

Der er 1 produkt.
De bedste VR spil og programmer til iPhone! VR er endelig blevet billigt og godt nok til at vi alle kan få del i det, det er nemlig vores telefoner som er hurtige og har høj nok opløsning til at give os den ultimative oplevelse. Vi sælger den billigste mulighed for VR, nemlig Google cardboards, men der er mange andre måder at få VR på, vi arbejder på at finde flere muligheder. VR er en forkortelse for virtual reality, eller virtuel virkelighed på dansk, i dag er det, at man tager et headset på hoved, foran sine øjne, også ser man igennem headsettet en visuel verden for sig. For at gøre...
Læs mere
  • på lager.
    400 Google

    Google Cardboard er et stykke pap med 2 linser, der gør det muligt at lave din iPhone eller anden smartphone om til et 3D Virtual Reality headset. Det fungerer meget enkelt, da du bare samler boksen, sætter linser i og downloader din første 3D Cardboard app fra App Store eller Google Play. 

    44,00 kr
    1-2 dages levering
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

VR headsets til iPhone

De bedste VR spil og programmer til iPhone!

VR er endelig blevet billigt og godt nok til at vi alle kan få del i det, det er nemlig vores telefoner som er hurtige og har høj nok opløsning til at give os den ultimative oplevelse.

Vi sælger den billigste mulighed for VR, nemlig Google cardboards, men der er mange andre måder at få VR på, vi arbejder på at finde flere muligheder.

VR er en forkortelse for virtual reality, eller virtuel virkelighed på dansk, i dag er det, at man tager et headset på hoved, foran sine øjne, også ser man igennem headsettet en visuel verden for sig. For at gøre denne verden mere levende for dig, så bevæger landskabet sig når du bevæger dig, altså er det dig selv som bestemmer hvor du vil se hen og ikke hvem end som har kodet programmet før.

Et headset, gør også rigtigt meget for at VR bliver mere ægte.

Her har vi samlet en række spil og programmer som er gode at bruge med VR på din iPhone, det her er altså en guide til VR apps og spil på iPhone, både 5, 5s, se, 6, 6s, 6 plus og 6s plus.

Expeditions cardboard app

Google Expeditions

Pris: Gratis

Google Expeditions app er en ny app fra google som er lavet til deres nye Google dream VR bokse, appen er lavet til at vise forskellige ting frem, fx havbunden forskellige interessante steder, men den er også henvendt til studerende fx medicin og biolog studerende, det betyder dog ikke at vi andre ikke kan være med.

Appen virker fint med både VR box 2 og Google cardboard box.

Google-cardboards.jpg

Google cardboards

Pris: Gratis

Google cardboards app er en af de bedste du kan finde, den viser lidt af det hele, fx kan du se video, du kan spille små spil og du kan se landskaber eller opleve Google maps i VR.

Du kan endda installere flere programmer inden i appen, hvilket giver dig endnu flere muligheder.

VR-Minecart.jpg

VR Minecart

Pris: Gratis

Første spil er meget simpelt, du er i en vogn og skal samle points, grafikken i spillet er ikke super god, men det betyder kun at din iPhone kan køre det flydende og det betyder at oplevelsen er bedre :) I forvejen skal der meget lidt til at overbevise vores hjerner om hvad den ser er ægte.

VR-mojo-Orbulus-Special-Edition.jpg

VR mojo Orbulus Special Edition

Pris: Gratis

Dette er en app der viser forskellige 3d VR billeder, så du kan hoppe imellem forskellige steder på jorden, her kan du virkelig se hvor meget det gør at have VR frem for bare et billede.

Air-Racer.jpg

Air Racer VR

Pris: Gratis

I dette spil flyver du et fly, grafikken er ikke super, men den er mere end rigeligt for at få dit til at føle at du faktisk flyver. Spillet er super fedt, særligt i forhold til at udviklerne giver det gratis væk.

Space-Coaster.jpg

Space Coaster VR

Pris: Gratis

I spillet her køre du på en forlystelse, men modsat en video, kan du se rund til alle sider, du skal også med et sigtekorn skyde nogen droner ned, men det er den mindste del :)

Dungeon-Cave.jpg

Dungeon Cave VR

Pris: Gratis

I dette ‘Spil’ skal du gå igennem et fangehul, fyldt med ulækre uhyre osv. Spillet er ikke rigtigt et spil efter som du ikke rigtigt kan bestemme hvor du vil hen, det er nærmere en guide igennem - men det er stadig uhyggeligt.

GoPro-VR.jpg

GoPro VR

Pris: Gratis

Dette program viser en masse af det indhold der bliver lavet med GoPro’s VR kamera, der er rigtigt meget action og rigtigt mange fede omgivelser. Der bliver ved med at komme nye videoer til, men disse er kun videoer, du bestemmer ikke selv hvor i skal hen, men du kan stadig se det hele i VR.

Liftoff.jpg

Liftoff VR for Google Cardboard

Pris: Gratis

I dette ‘spil’ kan du følge en rakets vej ud i rummet, det er mere en guide end et spil, men det er stadig super interessant.

VR-Space-The-Last-Mission.jpg

VR Space: The Last Mission

Pris: 16kr

Dette spil er et first person shooter, eller et FPS. Spillet går i alt sin enkelhed ud på at du skal skyde andre rumskibe ned, imens du styre dit eget. Spillet er meget pænt og der er mange timers underholdning i det.

Within.jpg

Within - VR

Pris: Gratis

Within er endnu en gratis appstore til dit VR headset, her kan du downloade billeder, videoer og apps som du kan se med dit VR headset.

Discovery.jpg

Discovery VR

Pris: Gratis

Denne app er lavet af magasinet Discovery, de optager en masse video i VR, som de udgiver løbende i denne app.

Gravity-Train.jpg

Gravity Train VR

Pris: Gratis

Dette er endnu et spil som guider dig igennem med skinner:) i spillet tager du fra den ene ende af jorden til den anden ende via en elevator. Og der er en masse oplevelser på vejen igennem jorden.

VR-Bang.jpg

VR Bang

Pris: Gratis

VR bang er en arcade shooter, eller akade skyder, du skal skyde hurtigt og blive ved, hvilket gør Bang til et meget hurtigt spil, særligt med et VR headset på.

InCell.jpg

InCell VR (Cardboard)

Pris: Gratis

I dette spil kan du rejse ind i en celle og en bakterie, spillet er først lige blevet gratis, og er meget godt både designet og du kan lære rigtigt meget af det.

Lamper-Firefly-Rescue.jpg

Lamper VR: Firefly Rescue

Pris: 8kr

Spillet her er nok det pæneste iPhone VR spil du kan få, det er lavet til yngre børn, men kan også nydes af lidt ældre;) I spillet styre du et lille insekter på sin tur rundt i den kæmpe verden. Du styre og kan se rundt med dit hoved og både baggrunden og spiloplevelsen er helt i top.

FastHit.jpg

FastHit VR

Pris: 8kr

FastHit er et first person shooter spil, du bevæger dig igennem verden, og kan skyde og styre med hvor du ser hen, spillet understøtter også normal 2d iPhone spil oplevelse.

Hidden-Temple-Adventure.jpg

Hidden Temple Adventure

Pris: 29kr

Spillet Hidden temple Adventure er et oplevelses spil, hvor du skal udforske forskellige ting, med VR, spillet er designet til børn, men det skal ikke holde nogen fra at spille det. Verden er meget godt opbygget og meget pæn, og spillet giver en fin spiloplevelse.

Romans-From-Mars-360.jpg

Romans From Mars 360

Pris: Gratis

spillet her er et lille sjovt gratis spil som gør dit cardboard virkelig sjovt, du spiller vrede Romere fra Mars og skal skyde og andet for at beskytte dig, eller også er der ikke rigtigt nogen grund - designet minder meget om angry birds.

Zombie-Shooter.jpg

Zombie Shooter VR

Pris: Gratis

I dette spil skal du skyde zombier, og mange af dem, designet ligner lidt et spil fra starten af dette årtusinde, men det tager ikke noget af spil oplevelsen, som pga VR er helt igennem genial, særligt af et gratis spil.

Zombie-Pirates.jpg

Zombie Pirates - Google Cardboard VR Shooter

Pris: Gratis

I dette spil skal du skyde zombie pirater før de fanger dig, det er meget enkelt, designet og verdenen er bygget op til børn, men alle kan spille det, du skyder zombier med vand, hvilket i grunden ikke giver mening, men det gør det lidt nemmere at takle en shooter til børn.

BattleZ.jpg

BattleZ VR

Pris: gratis

Dette spil er en first person shooter, fps, som kræver en ekstern kontroller. Spillet understøtter også multi player.

VR-Neon-Pipe.jpg

VR Neon Pipe : Death Route For Google Cardboard

Pris: Gratis

Dette spil er en lidt anderledes skinne spil, som vi har set mange af, her skal du selv forsøge an undgå at køre galt, hvilket gør skinne spillet til en slags platform spil hvor det handler om at nå længst.

VR-Neon-Pipe.jpg

Google Spotlight Stories

Pris: Gratis

Dette program, eller App, er Google's historie app, med denne app kan du finde alle de fedeste 360 graders interaktive historier, historierne er fyldt med mini historier, hvilket betyder at du kan få en ny oplevelse hver gang.