300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
Pris
kr kr
Han porten
Hun porten
Click & Collect
QI opladning
MFi certifikat
Oplader effekt
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch tilbehør
iPad
iPhone
Mac
Filter
AirPods 1 & 2 tilbehør

AirPods 1 & 2 tilbehør

42 varer
Der er flere forskellige slags tilbehør til Airpods der kan gøre livet nemmere. Det mest essentielle er at have en nem måde at oplade dem på, da det er nødvendigt for at kunne bruge dem. Til dette er det en rigtig god idé at anskaffe en kasse til Airpods, da det giver en nem måde at opbevare ens...
Læs mere
Viser 1 - 42 af 42Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.AirPods 1 & 2 tilbehør

Der er flere forskellige slags tilbehør til Airpods der kan gøre livet nemmere. Det mest essentielle er at have en nem måde at oplade dem på, da det er nødvendigt for at kunne bruge dem.

Til dette er det en rigtig god idé at anskaffe en kasse til Airpods, da det giver en nem måde at opbevare ens Airpods mens de bliver opladet. Man skal nemlig oplade Airpods gennem en kasse.

Her på siden finder du et stort udvalg af brugbart tilbehør til dine AirPods. På den måde er du sikret, at du får mest mulig ud af dine høretelefoner. Tilbehør, der både giver dig nok strøm samt hjælper dig med at finde et brugbart og anvendeligt sted at opbevare dine AirPods.

Derved sikrer du dig, at du får mest muligt ud af dine høretelefoner; uanset om det er til at høre musik, eller det er til mere praktiske formål – fx at snakke i telefon på arbejdet eller høre podcast, mens du sidder i bussen. Uanset hvad kommer du godt fra land med vores brede udvalg af forskellige former for tilbehør til dine AirPods lige her. Det vil både du og dine høretelefoner takke dig for, når du får udstyret på plads. 

Udover bare at anskaffe en almindelig kasse til Airpods, så kan man få en Qi trådløs oplader kasse til Airpods, hvilket gør det muligt at oplade ens Airpods på en Qi trådløs oplader, hvilket gør det meget nemmere.

Desuden så kan det være en god idé at anskaffe en stander til Airpods, så man har et fast sted at oplade Airpods. På den måde er man aldrig i tvivl om hvor de er når man ikke bruger dem, hvilket er meget praktisk da de, små som de er, nemt kan blive væk.

Med en stander til Airpods får man desuden et ekstra boost til indretningen, eftersom man både får det lækre look fra ens Apple enheder, men også får en stander der komplementerer dette godt.

Derudover så kan man få en rem til Airpods, der gør det nemmere at holde styr på hvor de er henne når man har dem med sig. Da de ellers nemt kan forsvinde, om det så bare er nede i lommen eller når man kommer til at lægge dem fra sig, så kan det spare meget ledetid.

Med en kombination af de forskellige slags tilbehør vi har her i kategorien, kan det gøre ens liv med Airpods meget nemmere. Både fordi det er nemmere at holde styr på hvor de er henne, men også for at gøre det nemmere at oplade ens Airpods.