300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Pris
kr kr
iPad
Udstyr
Vægt
Producenter
vis flere mindre
Farve
vis flere mindre
Filter
iPad Covers tasker, beskyttelse og covers

iPad Covers tasker, beskyttelse og covers

107 varer
Her finder du covers, beskyttelsesglas og alt andet til iPad's der gør det er let at holde din iPad i super stand, vi har det hele til alle iPads og hvis du synes der mangler noget så skrive endelig til os, så kan det være vi har det alligevel.  Hvordan kan jeg beskytte min iPad? Kunsten i beskyttelse af din iPad, er at dække alle overflader med mere holdbart materiale en selve din iPad, hvilket maksimerer stødabsorption og sikrer at hvis der endelig sker skader, så sker det på beskyttelsen, som er væsentligt nemmere at erstatte, i stedet for på din iPad. Der findes mange måder at...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 107
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

iPad Covers tasker, beskyttelse og covers

Her finder du covers, beskyttelsesglas og alt andet til iPad's der gør det er let at holde din iPad i super stand, vi har det hele til alle iPads og hvis du synes der mangler noget så skrive endelig til os, så kan det være vi har det alligevel. 

Hvordan kan jeg beskytte min iPad?

Kunsten i beskyttelse af din iPad, er at dække alle overflader med mere holdbart materiale en selve din iPad, hvilket maksimerer stødabsorption og sikrer at hvis der endelig sker skader, så sker det på beskyttelsen, som er væsentligt nemmere at erstatte, i stedet for på din iPad. Der findes mange måder at beskytte din iPad på, hvor vi hovedsageligt fokuserer på covers, beskyttelsesglas, og eksterne hjælpemidler som touch pens.

Hvad er et iPad cover?

Et iPad cover er et ekstra beskyttelseslag af forskellige slags materialer, afhængigt af hvor stærkt det skal være, der enten beskytter bagsiden af din iPad eller hele vejen rundt i form af et smartcover. Et iPad cover giver god stødabsorption og kan have ekstra funktionaliteter hvis man ønsker det.

Hvad er et beskyttelsesglas til iPad?

Et beskyttelsesglas til iPad er et tyndt, forstærket lag glas lavet til at absorbere stød og slag. Oftest lavet af flere lag og materialer, og meget holdbart ift. normalt glas. Idéen med et beskyttelsesglas til iPad er først og fremmest at blokere for skade til selve iPad glasset og dernæst at gå i stykker først, da det er nemmere at erstatte.

Hvad kan ekstern beskyttelse til iPad være?

Her kan man eksempelvis benytte en touch pen eller stylus pen, da de er designet til at skåne din skærm mest muligt. Dermed undgår du uhensigtsmæssigt hårde tryk på din skærm, så du kan minimere slid og skade derpå. Derudover er det vigtigt at benytte kabler og opladere hvor kvaliteten er i top, så du undgår diverse problemer som slitage, kortslutning mm.

Hvad er den bedste beskyttelse til iPad?

En kombination af iPad tilbehør er helt klart det der giver den bedste beskyttelse. Med et Xlevel FIB iPad cover + et iPad beskyttelsesglas får du topklasse beskyttelse til din iPad eksempelvis.

En iPad kan i sig selv rigtigt mange sjove ting og er et yderst praktisk redskab i hverdagen. Nogle bruger den mest til underholdning og andre bruger den som en integreret og uundværligt del af arbejdslivet. Uanset hvordan du bruger din iPad, så er der stadig tilbehør og beskyttelse, som gør brugen af din iPad lidt sjovere, nemmere og mere sikker. I denne kategori, finder du forskellige produkter til din iPad, som gør tiden med den mere funktionel.

Hvis du bruger den for underholdningsværdien, så er et cover måske det mest essentielle du kan købe til din iPad. for når en iPad bruges meget, så er der også stor risiko for, at der opstår små ridser i skærmen eller at bagsiden kommer til at se slidt ud. Det er et problem, som nemt løses ved at investere i et cover. Der findes mange forskellige på markedet, så alt efter hvor meget beskyttelse du er ude efter, så er der en, der passer til dit behov.

Det kan være at du helst vil undgå at din iPad fylder for meget, så er det også muligt at få et cover, som er lavet i helt tynd silikone, så du næsten ikke bemærker at du har et cover på. Da et silikone cover kun beskytter bagsiden af din iPad, er det også en god idé at købe enten beskyttelsesfilm eller beskyttelsesglas, til at sætte på displayet. Med disse to forskellige slags beskyttelse, så har du en simpel, men funktionel beskyttelse til din iPad.

Hvis du ikke har behov for at din iPad er så lille som mulig, så er der også mulighed for at skalere en lille smule op i covers. Du kan nemlig også få et cover, som omslutter hele iPad’en, så det er en klap der beskytter iPad’ens display, når den ikke er i brug. Der findes mange varianter af denne slags og det er op til smag og behag hvordan du foretrækker udeseende og materiale.

Nogle af disse typer covers har en klap, som også fungerer som en slags stativ til din iPad. Så kan du folde klappen bagover, og så står din iPad frit og du kan derfor benytte den som skærm uden at skulle holde ved den. En virkelig praktisk feature hvis du gerne vil se Netflix uden at få ondt i armen af at holde din iPad.

I forbindelse med arbejde kan et cover som også fungerer som holder, også være praktisk, hvis du eksempelvis bruger din iPad til at holde Skype møder med. Ved at sætte iPad’en fra dig, kan du bruge forside webcam’et og samtidig være sikker på at din iPad står stabilt.

Og nu hvor vi er ved webcams, så kan du også købe et lille separat cover til dit webcam, hvis du er bekymret for, om der er nogle som skulle hacke sig ind på din iPad og derfor kunne overvåge dig gennem den. Eller hvis du bare er bekymret for at glemme at slukke den eller måske ved en fejl komme til at tænde for den, mens du ligger i søndagstøjet med morgenhår og ser film.

En anden form for tilbehør, som er praktisk at have med sig på arbejdspladsen er en stylus. I alt sin enkelthed er det en lille pen, som fungerer som en kuglepen på din iPad. Du kan nemt og hurtigt underskrive dokumenter, skrive noter, markere i tekster eller tegne skitser når du har en stylus ved hånden. Det er en lille gadget, som ikke fylder alverden, men som tager dig endnu et skridt i retningen af at arbejde papirløst når du har din iPad med dig rundt.

Vil du gerne have arbejdsro, når du sidder med diverse opgaver, så kan det være en fordel med et par gode høretelefoner. Nogle som lukker lidt af for støjen, men også nogle som ikke lukker for meget lyd ud i lokalet. Det er med til at give arbejdsro hvis du sidder og arbejder et sted hvor der er meget snak, så kan du tage dine høretelefoner på og undgå at blive forstyrret. Det er også meget praktisk hvis du vil sidde og høre musik mens du arbejder, men at du ikke vil have at personen ved siden af finder ud af præcis hvor mange gange du har hørt det sidste nye Taylor Swift nummer. Desuden er et sæt høretelefoner et godt redskab til at få lidt fred generelt. Det er de færreste som forstyrrer en med høretelefoner på, så om du hører musik eller ej, så kan du få en pause fra andre mennesker ved at tage høretelefoner på.

Har du brug for at koble din tablet sammen med andre devices, så er der også brug for de dertilhørende kabler. Du kan med fordel investere i et kabel, som gør dig stand til at tilslutte AUX kablet til et lightning stik, så du kan høre musik, medmindre du har et sæt trådløse høretelefoner. Det er desuden også et meget anvendeligt stik, hvis du gerne vil afspille musik fra din telefon, over stort set alle andre højtalere, eventuelt på en køretur hvor du har retten til at bestemme musik. Det kan også være en fordel at købe et stik, så du kan forbinde dit lightning device med både Micro USB og USB-c. Fordi at Apple har valgt at benytte sig af andre stik, end de gængse devices, så er det en fordel at stadig kunne tilslutte via USB-c eller Micro USB, da det er disse stik, som oftest anvendes. Så for at sikre dig, at din iPad stadig kan kobles sammen med andre enheder, så er sådan et stik uundværligt.

Der findes kabler, som kan forbinde din iPad med stort set alle tænkelige udgange og stik. HDMI er også et yderst anvendeligt stik at kunne bruge, både på arbejdet, men også i hjemmet. Så kan du nemlig projektere skærmen fra din iPad op på enten et lærred via en projektor eller slutte det til fladskærmen derhjemme, så du kan se film eller fremlægge ud fra en diaspræsentation.

Hvis du bekymrer dig for, at der måske kommer for mange ledninger på dit skrivebord, og at det kommer til at se uoverskueligt ud, så er der også råd for det. Her på Mackabler sælger vi nemlig også gadgets, som kan hjælpe dig med at holde orden i ledningerne. Så er det nemt at finde ud af hvilken ledning, som er tilsluttet hvor og på samme tid holde orden i dem.

Så alt i alt findes der meget godt tilbehør til din iPad, som alt sammen vil kunne bidrage til at du får mere ud af den og at den bliver endnu nemmere at integrere i din hverdag. Om så det er til forretning eller fornøjelse, så er der altså mange fordele ved at købe tilbehør til din iPad.