🇩🇰🇩🇰 VI FYLDER 9 ÅR! SE ALLE RABATTERNE 🇩🇰🇩🇰
300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtre produkter

Click & Collect
Udstyr
Længde
vis flere mindre
Han porten
Hun porten
Pris
kr kr
Kompatibilitet
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Oplader effekt
Filter
Amazon Alexa produkter

Amazon Alexa produkter

88 varer
Hvad kan jeg forbinde til Alexa Echo? Efterhånden som Amazon får lavet flere aftaler og flere produkter, kommer der mere og mere der kan forbindes til Alexa. Med avanceret teknologi og mulighed for tilknytning til stort set hvad som helst der kan komme på nettet, så giver Alexa dig fremragende mulighed for at styre hjemmet. I kraft af at et stigende antal nye produkter kommer med adgang til internettet, kan man med fordel bruge Alexa som kontrolcentral for alle de gadgets man har der kan kobles op. Om det så handler om at slukke for strømmen, regulere temperaturen i køleskabet, spille...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 88
Maskot MackablerFandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på tlf: 60 54 62 25.

Amazon Alexa produkter

Hvad kan jeg forbinde til Alexa Echo?

Efterhånden som Amazon får lavet flere aftaler og flere produkter, kommer der mere og mere der kan forbindes til Alexa. Med avanceret teknologi og mulighed for tilknytning til stort set hvad som helst der kan komme på nettet, så giver Alexa dig fremragende mulighed for at styre hjemmet. I kraft af at et stigende antal nye produkter kommer med adgang til internettet, kan man med fordel bruge Alexa som kontrolcentral for alle de gadgets man har der kan kobles op. Om det så handler om at slukke for strømmen, regulere temperaturen i køleskabet, spille musik på højtalerne, tænde for sprinklerne eller hvad du nu kan finde på at tilslutte, så får du mulighed for det på denne måde. Med god styring og opkobling, samt godt brug af Alexa, bliver det muligt at skabe et stort sammenspil mellem alle de enheder man har i sit hjem. Man kan skabe sig et flow der passer naturligt sammen med ens livsstil, og når som helst kan tilpasses til nye enheder, eller bare hvis du har en anden måde du gerne vil have det på. Med en større grad af sammenkobling mellem en bred vifte af produkter, er det decideret muligt at skabe sit eget økosystem af enheder centreret omkring brug af Alexa, hvilket for det moderne menneske er umådeligt praktisk til at holde styr på hverdagen.

Hvordan styrer jeg bedst mit strømforbrug?

Alt den funktionalitet Alexa Echo tilbyder er selvfølgelig et værdifuldt værktøj til at få styr på strømmen i hjemmet. Hvis du kan tilslutte alle dine stikkontakter og pærer til dit Wifi, får du en mulighed for altid at kunne regulere hvor meget strøm du bruger i hjemmet, hvornår det skal bruges og hvor det skal bruges. På den måde kan du nemt få styr på strømforbruget og sikre at strømmen altid bliver brugt hensigtsmæssigt, uanset om du er derhjemme eller på den anden side af kloden. Dermed har du altid mulighed for at tænde en fryser der ved et uheld blev slukket, eller slukke en computer som man ikke fik slukket før man tog hjemmefra. Eller sætte lyset til at tænde og slukke i intervaller hvis du er ude at rejse, men gerne vil have lidt ekstra tyverisikring. 

Hvilke Alexa produkter er bedst at have?

Vi har fundet en række produkter der fungerer godt sammen med Alexa, der kan hjælpe dig med  strømstyringen i hjemmet. Et oplagt valg er smart strøm stik, der sættes i din stikkontakt og derefter fungerer som en normal stikkontakt, der kan styres enten med app, Alexa eller Google Home. Det giver dig mulighed for at erstatte vigtige strømstyrings kontakter i huset med smart styrende af slagsen, så du nemt kan styre dem. For yderligere at udvide på denne mulighed kan en smart strøm stikdåse klart anbefales, da du kan tilslutte flere strømstik dertil, samtidigt med at du får mulighed for at tilslutte USB stik dertil. Dermed kan du nemt organisere dit strømforbrug i grupper. Ikke at forglemme, så er det et oplagt valg med smart pære holdere, da de giver dig kontrol over dine pærer i huset på lignende vis.