300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Filtrer produkter

Udstyr
vis flere mindre
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
MFi certifikat
Oplader effekt
vis flere mindre
Lydkvalitet
Produktgaranti
Han porten
Hun porten
Vandtæt
Mulighed for afhentning i Hvidovre
Filter
iPhone 7 Plus oplader, kabler og tilbehør

iPhone 7 Plus oplader, kabler og tilbehør

471 varer
iPhone 7 Plus adaptere, opladere og tilbehør iPhone 7 Plus ser måske ikke ny ud, men den kommer med en masse nyheder, som ikke er så ligegyldige som man måske antager når man ser det uændret design.  iPhone 7 Plus er nu meget hurtigere, 30% hurtigere end den hurtigeste telefon på markedet,...
Læs mere
Viser 1 - 54 af 471Fandt du ikke det produkt som du manglede?


Så send os en email her eller ring og spørg på
tlf: 60 54 62 25.iPhone 7 Plus oplader, kabler og tilbehør

iPhone 7 Plus adaptere, opladere og tilbehør

iPhone 7 Plus ser måske ikke ny ud, men den kommer med en masse nyheder, som ikke er så ligegyldige som man måske antager når man ser det uændret design. 

iPhone 7 Plus er nu meget hurtigere, 30% hurtigere end den hurtigeste telefon på markedet, iPhone 6s, processoren er Apples nye A10 fusion chip, som blæser alt væk, fra både Samsung, Google, HTC osv.

Apple kalder den for en fusion chip fordi den har 2 kerner til normal brug og 2 kerner til energi besparende brug, på den måde kan iPhone 7 Plus både levere en virkelig hurtig oplevelse samtid med at den har bedre batteritid end den sidste iPhone. For at sætte det i perspectiv har har vi en Macbook (2015) her på kontoret, denne er 30% langsommere end iPhone 7 Plus selvom den kun er et enkelt år gammel og skal bruges til at køre en hel PC.

iPhone 7 Plus i flotte farver

iPhone 7 Plus kommer i nye farver, begge farverne er sorte, men de er lidt forskellige, den tidligere sorte iPhone var i virkeligheden grå, den nye iPhone 7 Plus kommer i jet black, som er en skinnende sort der ligner en slukket skærm og en mat sort som de fleste nok vælger da den er mindst opsigt vækkende, og holder sig bedst.

Men hvis du har valgt den vilde Jet black, skulle du nok få dit et cover til din iPhone 7 Plus, gerne et som fylder så lidt som muligt og derfor ikke er irriterende, fx vores Haweel, som de fleste der har købt det siger er det bedste cover du kan købe.

Masser af opladere til iPhone 7 Plus

Til dig der godt kan lide at have udstyret i orden, så har vi her en fremragende kategori af oplader til iPhone 7 Plus. Vi har både muligheder med høj effekt og høj kvalitet, samt forskellige funktionaliteter der kan være praktiske.

En utrolig anvendelig oplader til iPhone 7 Plus er en multi oplader til iPhone 7 Plus, da den giver mulighed for at oplade flere enheder samtidigt. Da ret mange hjem har flere enheder i brug, så er det en rigtig god investering.

Vælg et iPhone 7 Plus kabel i god kvalitet

De fleste der har haft en smartphone kender nok det med at kablerne går i stykker. Derfor har vi stort fokus på at man kan få et godt kabel til iPhone 7 Plus. Vi har fundet dem vi mener giver den bedste kvalitet for pengene, og lidt ekstra funktionalitet med i købet.

Derudover kan man få en adapter til iPhone 7 Plus der passer til ens behov, næsten uanset hvad man vil forbinde ens iPhone til. Det bliver aldrig mere relevant end når man er på rejse og gerne vil oplade ens iPhone, hvilket man skal bruge en rejse adapter til iPhone 7 Plus til.

Til at løse problemet med opladning når der ikke er en stikkontakt er der heldigvis opfundet powerbank til iPhone 7 Plus. En powerbank til iPhone 7 Plus giver mulighed for at oplade ens iPhone uanset hvor man er, hvilket kan gøre en stor forskel.

Man kan få en powerbank til iPhone 7 Plus i flere forskellige former, afhængigt af hvad ens behov er. Der er nogle powerbanks til iPhone 7 Plus der kun giver nogle få ekstra opladninger, samt nogle som giver op mod 10 opladninger.

Husk kameratilbehøret til din iPhone 7 Plus

Kameraet er det bedste i nogen iPhone, kameraet er endda også bedre end det der kommer i iPhone 7, de 2 linser gør at du kan zoom'e på dine billeder med optisk zoom men hvad vigtigere er at du kan lave DSLR (stor sensor) effekter fordi din iPhone 7 Plus kan se hvad der er i forgrunden og baggrunden og på den måde sløre det ud, effekten har allerede været oppe og venne hos nogen af verdens største fotograf forumer og sagen er enkel, det er meget meget svært at se at det er en lille iPhone 7 Plus der har taget billederne.

Din iPhone 7 Plus er vandtæt

iPhone 7 Plus er blevet vandtæt, Apple lover den kan klare 30min på 1meter vand, det er så vandtæt som vi nogen sinde kommer til at få brug for, da den eneste rigtige grund til at gøre en iPhone vandtæt er fordi så kan man vaske den ;) 

iPhone 7 Plus har ikke noget mini jack stik, den kommer dog med en adapter, denne adapter kan du også købe hos os, vi sælger den til 55kr hvor Apple tager 75kr for den. 

iPhone 7 Plus kommer med dobbelt højtalere, lyden er stadig ikke god nok til det meste, men de er trods alt bedre end den var tidligere hvilket er en fordel.