300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Den vildeste WWDC i flere år - 2023

Den vildeste WWDC i flere år - 2023

Apples mixed reality-headset

WWDC er kendt for at være en softwarefokuseret begivenhed. Alligevel introducerer Apple lejlighedsvis ny hardware på begivenheden - og det ser ud til, at vi i år vil have en hardwarefokuseret WWDC. Det skyldes Apples mixed reality-headset, som rygterne siger vil blive kaldt Apple Reality Pro.

Apples første Reality Pro-headset forventes at være et ultra-premium produkt prissat omkring $3,000. Det vil have top-of-the-line specifikationer, herunder en "innovativ tredobbelt displaykonfiguration" med to 4K Micro-LED paneler. Reality Pro-headsettet vil give brugerne mulighed for at skifte mellem AR og VR-tilstande, en funktion, der vil være integreret i xrOS-softwaren.

Ifølge rygterne forventes Apple Reality Pro at være udstyret med Apples M2-chip, 12 GB RAM, 512 GB SSD-lagring, Wi-Fi 6 og Bluetooth 5.3 for hurtig trådløs forbindelse.

Apple har angiveligt konstrueret et særligt hands-on-område inde i Apple Park for at gennemføre hands-on-demonstrationer af Apple Reality Pro AR/VR-headsettet med pressen efter dets afsløring på WWDC i næste uge. De planlagte demoer inkluderer fremvisning af den immersive FaceTime-opkaldsoplevelse, samt Apple TV+ indhold og gaming i et virtuelt reality-miljø.

Mac Studio

Det er over et år siden, Apple introducerede Mac Studio, et alternativ for Mac Pro-brugere, der ønsker en maskine drevet af en Apple Silicon-chip. Men selvom maskinen bestemt er ganske kapabel, viser M2 Pro og M2 Max-chips, at det er tid for Apple at opdatere Mac Studio med ny hardware.

Ifølge Bloomberg har Apple internt testet to nye Mac Studio-modeller kodenavngivet "Mac 14,13" og "Mac 14,14." Rapporten specificerer, at en af modellerne vil være drevet af M2 Max-chippen, den samme, der allerede er tilgængelig i de high-end versioner af MacBook Pro introduceret tidligere i år.

Den anden model vil have M2 Ultra, som endnu ikke er annonceret af Apple. Mens M2 Max har en 12-core CPU og 30-core GPU med support for op til 96 GB RAM, vil M2 Ultra fordoble alle disse specifikationer. Den nye chip vil være tilgængelig med en 24-core CPU, 60

-core GPU og op til 192 GB RAM. En højere-end version af M2 Ultra har en 76-core GPU.

Apple sendte for nylig en intern memo til sine detailbutikker, der sagde, at det vil begynde at acceptere Mac Studio i sit trade-in-program fra næste uge. Det virker ganske sandsynligt, at vi vil se ny Mac Studio-relateret hardware på WWDC 2023.

15-tommer MacBook Air

Det er år siden, vi første gang hørte rygter om en ny 15-tommer MacBook Air. Analytikere som Ross Young og Bloombergs Mark Gurman synes at være enige om, at denne nye bærbar computer vil blive annonceret på WWDC 2023. Disse kilder mener dog, at den nye MacBook Air vil have M2 i stedet.

Bortset fra den større skærm, ville denne MacBook se præcis ud som den nuværende MacBook Air i design.

9to5Mac har hørt fra kilder, at Apple har arbejdet på nye 13-tommer og 15-tommer MacBook Air med M3-chip. En ny 13-tommer MacBook Pro drevet af M3 er også under udvikling. Sidste gang disse bærbare computere blev opdateret, var i juni sidste år.

Bloomberg synes at være enig i, at Apple har udviklet to nye MacBook Air-modeller, en ny 13-tommer MacBook Pro og en iMac med M3-chip. De første M3 Macs forventes dog ikke at være klar før årets udgang.

Mac Pro?

Apple har teaset en Apple Silicon Mac Pro i noget tid nu, men det er stadig uklart, hvornår virksomheden endelig vil afsløre sin første Mac Pro baseret på Apple Silicon-platformen.

I øjeblikket er Mac Pro den eneste Mac, der sælges i dag, der stadig kører på en Intel-processor. Rygter antyder, at Apple havde arbejdet på en M2 Extreme-chip til Mac Pro, men projektet blev angiveligt skrottet på grund af dets kompleksitet og bekymringer om omkostningerne. I stedet ville virksomheden have valgt at lancere Mac Pro med den samme M2 Max-chip, der findes i den nuværende MacBook Pro.

Selvfølgelig ville Mac Pro have en form for opgraderbarhed og udvidet I/O. Pro-brugere vil helt sikkert være glade for at se en ny Mac Pro snart. Men desværre ser det usandsynligt ud, at en ny Apple Silicon Mac Pro vil blive annonceret på WWDC 2023 sammen med Mac Studio.

Vil du følge med i flere artikler som denne?