300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Vi er ikke de eneste som har problemer med Lightning kabler's kvalitet

Vi er ikke de eneste som har problemer med Lightning kabler's kvalitet

Kvalitetsproblemer med Lightning kabler? 

Lightning kablerne er 3 chips i sig, det er derfor kvaliteten og holdbarheden er så mange dårligere end de gamle "analoge" 30pin kabler, hvor der tidligere var et sæt forbindelser til lyd, et til video, et til HD video, et til data overførsel osv, er der nu en række chips som sidder i kablet, for at fortolke hvad der bliver afsendt, så din iPhone eller iPad ved hvordan den skal bruge den data som kommer igennem.
Problemet kan være at disse chips mere avanceret end de gamle, og derfor kan de let gå i stykker, frem for et kabel, som bare forbinder 2 punkter med hinanden, som Apple gamle 30pin kable.

Hvordan er kvaliteten på uoriginale kabler? Det er noget de færreste vil tale om, særligt butikker som sælger dem. Hos Mackabler er vi helt åbne over for det, vi tror på at langt de fleste kan nøjes med et uoriginalt kabel, og få gerne vil have sikkerheden i at have et originalt kabel i stedet for, derfor sælger vi begge dele, af de fleste ting efterhånden. Vi har et stort problem med at finde gode uoriginale Lightning kabler, meget stort problem, vi har til tider oplevet at hele 100% af en hel sending er gået i stykker, inden for de første 3 måneder, men disse leverandørere holder vi os væk fra, efterhånden oplever vi at vores erfaring og vores utallige tests af leverendøre har gjort kvaliteten meget bedre, men stadig sker det at en leverandør som ellers har haft god kvalitet kabler i flere ordre, skifter hovedleverandør, også er vi tilbage med de samme problemer.
Vores nuværende tal siger at ca. 4% af alle kabler dør inden for de første 6 måneder, disse erstatter vi selvfølgelig, ligesom vi også ertatter alle kablerne hvis Apple kommer med en IOS opdatering som ødelægger alle eller dele af vores solgte kabler.

Vi er ikke de eneste som har problemer med kvaliteten af Lightning kabler.


Som du kan se neden for er vi ikke de eneste som har problemer med Lightning kabler, dette er det gamle 30pin kabel og det nye 8pin kabel, begge til iPhone, iPod og iPad. Jeg har fundet de brugeranmeldelser som brugere(købere) har givet kablerne på Amazon.co.uk, kablerne er ægte, og kommer direkte fra Apple selv. Men brugeranmeldelserne taler for sig selv. Det nye Lightning kablet får en score på 2,2 imod det gamle 30pin kabel, fra Apple, får en score på 3,5.

Så det er tydeligt at Apple også selv har et problem med deres Lightning kabler. Vi håber på Apple får løst nogen af deres problemer og at vi i fremtiden får bedre Lightning kabler til vores iPhones/iPads/iPods.

[caption id="attachment_1328" align="aligncenter" width="339"]Anmeldelser-af-30pin-iPhone-kabel Her kan man se brugeranmeldelserne for Apples gamle 30pin kabel.[/caption]

[caption id="attachment_1327" align="aligncenter" width="336"]Anmeldelser-af-iPhone-8pin-kabel Her kan man se brugeranmeldelserne for Apples nye tekniske 3-chippede Lightning kabel.[/caption]

Vil du følge med i flere artikler som denne?