300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

iPhone 5s & iPhone 5c

iPhone 5s & iPhone 5c

Apple har netop lanceret en ny version af deres iPhone. Mange af de rygter der havde været rundt omkring viste sig at være sande.

iPhone 5s
iphone5sTraditionen tro bliver hver 2. telefon en -s telefon som er en opgraderet udgave af forrige model.
De største nyheder i -s modellen var helt klart at den sorte udgave er blevet udfaset med en space-gray og en champagne farvede iPhone har joinet sortimentet. Derudover er kameraet blevet opdateret sammen med den indbyggede processor.  iPhone 5s kabel

Den største ændring må være fingeraftryk-scanneren placeret i hjemmeknappen - også kaldt Touch ID. På den måde bliver ens iPhone meget mere sikker.

I det der kun er sket forandringer inde i indmaden på telefoner, betyder det også at alle vores produkter som passer til iPhone 5 også passer til iPhone 5s.

iPhone 5c
iphone-5cVi er kommet ind i en æra hvor farver har deres indtagen, en tendens vi for første gang så hos Apple med sidste års iPod Touch der kom i mange forskellige farver.

Nu er det også kommet til iPhone'en. Normaltvis sælger Apple forrige iPhone (altså iPhone 5) til en billigere pris, som en form for "billig iPhone".

Apple har dog, for at få en større interesse valgt at opdatere den forrige model så at den kommer i farver, og som er lavet i polycarbonat. Så i bund og grund er der tale om iPhone 5 med et opdateret design. iPhone 5c kabel.

Alle vores kabler vil fortsat passe til iPhone 5c, sammen med sportsarmbånd og simadapterne. Om vores bumpers vil passe til kan vi ikke afgøre på nuværende tidspunkt.

[gallery ids="844,845,843,842,841"]

Vil du følge med i flere artikler som denne?