300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Apple's nye USB-C HDMI adapter

Apple's nye USB-C HDMI adapter

Apple viste for et par dage siden en ny Macbook frem, den har et særligt stik, et USB-C stik, som den eneste Mac nogen sinde. 

Men hvad kan dette stik så? Det er meningen det skal kunne alt, du oplader Macbook'en igennem det, du tilslutter USB enheder med det, du tilslutter Video porte til det. Men det er stadig lidt svært da der ikke er særligt mange adaptere til USB-C - faktisk kun dem fra Apple selv. 

Og priserne er helt hen i vejret. Du skal betale 159kr hvis du skal tilslutte en USB enhed. Hvad koster HDMI adapteren så? 679kr. 

Til gengæld, er der noget mere ved HDMI adapteren som Apple kalder for USB-C Digital AV Multiport Adapter, Apple's nye USB-C HDMI adapter er i virkeligheden en dock station.

Den har alle de ting en Dock station skal have, du kan oplade din Macbook igennem adaptere, hvis du slutter din med følgende 29W USB oplader til USB-C porten på adapteren, du kan også slutte så mange USB enheder til adapteren du vil, med en USB hub kan du både tilslutte dine højtalere, dit ekstra kamera, din mikrofon osv. Også er der HDMI porten som kan bruges til din eksterne skærm. 

USB-C Digital AV Multiport Adapter understøtter forresten USB 3 og 4k skærm opløsning, så hastighederne er også fint i orden.

Prisen er stadig i overkanten, særligt hvis man ikke skal bruge de mange funktioner. Her hos Mackabler arbejder vi på at få uoriginale og originale adaptere hjem, så når de første Macbook 2015'er bliver sendt ud fra den 10. april - er vi klar.

Vil du følge med i flere artikler som denne?