300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hvordan virker Continuity? (SMS osv fra mac til iPhone)

Hvordan virker Continuity? (SMS osv fra mac til iPhone)

Hvad indebærer det nye Continuity fra Apple? 

 

Continuity er den overordnede betegnelse for alle de nye brugbare funktioner, der gør livet som multiple-Apple-produkt-owner endnu bedre.

 

De fire hovedområder af Continuity er Handoff, telefonopkald, sms-beskeder og deling af Wi-Fi. Handoff lader dig for eksempel starte et dokument op på din iPad, som du direkte kan skrive videre på på din Mac. Læs eventuelt vores artikel om emnet for mere information: https://mackabler.dk/blogs/134_Hvad-er-Handoff-i-iOS8-og-Yosemite-.html

 

Anden store opdatering er muligheden for at kunne modtage og besvare opkald direkte på din Mac, hvis den og din iPhone er på samme netværk. Når du modtager et opkald på din Mac, vil det poppe op i dit notifikationscenter og som en opdatering på skærmen i øverste højre hjørne. Tryk på den, og FaceTime vil åbne, og du vil kunne snakke som sad du med telefonen i hånden. 

 

Nu er det også muligt at modtage og skrive sms-beskeder via din Mac - ikke kun iMessage-beskeder. Når din Mac og telefon er på samme netværk, vil dine tekstbeskeder synkroniseres med iMessage-applikationen på din computer (hvis disse er logget ind med samme Apple ID), og beskederne vil poppe op som du har været vant til det med iMessages. 

 

Sidst, men ikke mindst, er det nu muligt at lave et Wi-Fi Instant Hotspot med din iPhone. Det har tidligere også været muligt at sætte telefonen op som et hotspot, men nu er der en konstant forbindelse imellem din iPhone, Mac og iPad der gør, at du ikke behøver selv at gå ind og slå det til. iPhonen vil stå som et personligt hotspot inden under Wi-Fi menuen, og når Mac’en ikke bruger iPhonens netværk vil den automatisk disconnecte sig for at spare batteri. 

 

Udover de ovenstående, spændende features har Apple nu også endelig gjort det muligt at bruge AirDrop mellem Mac OS X 10.10 og iOS 8, så let som det indtil nu har fungeret separat på enhederne. Så man må sige, at de nyeste par opdateringer har gjort livet noget lettere for Apple-brugerne.

Vil du følge med i flere artikler som denne?