300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Hvad er Handoff i iOS8 og Yosemite?

Hvad er Handoff i iOS8 og Yosemite?

Hvad er Handoff, og hvordan sætter jeg det op?

Med det nye styresystemet til Mac, OS X Yosemite, kom en ny og spændende funktion - Handoff. Princippet er, at du kan starte noget arbejde op på en enhed, og fortsætte hvor du slap på en anden enhed helt uden besvær. Featuren gælder blandt andet følgende af Apples applikationer: Mail, Safari, Maps, Beskeder, Påmindelser, Kalender, Kontakter, Pages, Numbers, Keynote og Notesblok. 

Af enheder skal du have en Mac fra 2012 og frem, og en håndholdt enhed med iOS 8 (iPhone 4s, iPhone 5 eller nyere, iPad og iPod Touch 5. generation). Det er vigtigt, at du er logget ind med samme iCloud-bruger på de enheder du vil benytte Handoff, da det er hvad det hele kører over. Dernæst skal du have Bluetooth tændt og være på samme Wi-Fi-netværk, så enhederne kan tale sammen. 

 

Funktionen er højst sandsynligt tændt automatisk fra du har opdateret dine styresystemer, men for en sikkerhedsskyld så tjek det selv. Gå ind under Systemindstillinger/Generelt på din Mac, og så finder du en tjek-boks nær bunden hvor du kan slå Handoff til. På din iOS-enhed går du ind under Indstillinger/Generelt/Handoff & foreslåede apps, hvor du ligeledes kan slå det til. 

 

Hvordan fungerer Handoff egentligt?

Handoff aktiveres, når det opfanger at du er i gang med at arbejde i en af de handoff-integrerede applikationer. Hvis du for eksempel åbner Notesblokken på din iPhone, vil du på din Mac kunne se Notesblok-ikonet med et lille ekstra Handoff-ikon, yderst til venstre af din Dock. Klikker du på dette, vil du åbne programmet op der hvor du er i gang med at skrive på din telefon. 

 

Hvis du starter med at have Notesblokken åben på din Mac, men gerne vil fortsætte på din iPhone, da vil du se et lille applikationsikon nederst til venstre på telefonens låseskærm. Trykker du på dette, vil programmet åbne det du har åbent på din Mac.

Vær dog opmærksom på, at da Handoff kører over Bluetooth og Wi-Fi, så kræves det at du er inden for en vis afstand af den anden enhed.

Vil du følge med i flere artikler som denne?