300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Apps på iOS8 bliver fremhævet på låseskærmen, efter lokation

Apps på iOS8 bliver fremhævet på låseskærmen, efter lokation

Hurtig-adgang til apps baseret på din lokation
i iOS8 benytter App Store sig af lokation til at vise apps på låseskærmen som er relevante i forhold til ens position. Eksempelvis, hvis man går ind i en Apple Store, vil Apple Store app'en være synlig på skærmen i nederste venstre hjørne, eller når man går ind i Starbucks vil deres app blive vist. Hvis man trykker på ikonet, og app'en er allerede installeret, vil den åbne appen. Derimod hvis app'en ikke er installeret sendes man hen til App Store hvor man kan installere app'en.

 

locationalerts

 

Baggrundslokation app notifikation
iOS8 har fået en række nye popup beskeder. En af dem er en notifikation der gør brugeren opmærksom på at en app har brugt ens nuværende lokation, mens app'en har kørt i baggrunden. Notifikationen spørger brugeren om, om man vil give app'en tilladelse til at fortsat at bruge ens lokation i baggrunden eller om man ønsker at slå det fra for den enkelte app.

 

baggrundslokation

 

Vælg hvornår en app må benytte din lokation
Det er nu muligt, ved nogen apps, at vælge mellem muligheden "aldrig", "mens app'en er i brug" og "altid" når man skal give den adgang til ens lokation. Dermed kan man ved nogen apps sikre sig at de ikke benytte sig af ens lokation, mens den er slukket. De fleste apps kan man dog stadig kun vælge muligehederne "altid" eller "aldrig" ligesom i iOS7.

 

lokation


 

Vil du følge med i flere artikler som denne?