300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Mackabler og konkurrenter macable

Mackabler og konkurrenter macable

Hos Mackabler.dk er vi gode til macable og rigtigt gode til service, vi elsker vores kunder og vores kunder elsker os - vi gør altid så meget som muligt for at vores kunder er tilfredse. Mackabler er et firma vi har haft i næsten 2 år, og vi har gjort hvad vi kan fra starten for at gøre det så godt som muligt, efterhånden er macable også ved at være en stor spiller på det danske market for Mac tilbehør, i sær mac kabler er mackabler det første mange danskere tænker når der bliver sagt "macable", vi har mange kunder som er glade for vores brugervenlige design, og vores rolige tilgang til macable, det giver os en klar fordel frem for vores konkurrenter.

Der er rigtigt mange store konkurrenter, som i virkeligheden kun lever af at sælge tilbehør, vi har taget udgifterne til at sælge mac computere, så du kan få macable så billigt som muligt. Vores priser er tit halvdelen af de store konkurrenter og for det meste billigere end vores konkurrenter her på nettet.

Vi har fået en ny konkurrent som hedder macable.dk, det er vigtigt at fortælle at macable.dk ikke har noget med Mackabler.dk at gøre, selv om navnene er meget meget tæt på hinanden er macable.dk et firma for sig selv, og mackabler.dk er et firma for sig selv. Vi er en del ældre end macable.dk og man havde måske håbet på at de havde valgt et navn som måske lå lidt længere fra vores Mackabler.dk, men sådan er det nu engang med internettet, vi kan ikke købe alle URL adresser som minder om macable eller Mackabler, men det kan man ikke, der er altid noget som ryger igennem.

Vil du følge med i flere artikler som denne?