300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Mini Displayport adaptere til skoler, institutioner m.m.

Mini Displayport adaptere til skoler, institutioner m.m.

Flere og flere institutioner er begyndt at anvende Apples produkter. Er I en af de institutioner, står I med garanti og mangler adaptere til jeres nye udstyr. De adaptere I skal bruge kaldes for Mini Displayporte, og de er en super måde at udnytte udstyret optimalt. Hos MacKabler har I mulighed for at købe alt, I skal bruge til en super pris.


Hvad er det?
Mini Displayporte er kort sagt en række adaptere, hvor man med Mini Displayporte kan få alt sit Apple udstyr til at arbejde sammen med resten af elektronikken. Ved at anvende disse adaptere, kan man som lærer problemfrit koble sin MacBook til projektoren eller tv’et.

Der er mange forskellige Mini Displayporte og alt efter, hvad I som institution skal bruge dem til, skal I have forskellige stik. Vi har dog et utrolig smart 3 i 1 stik, hvor der både er HDMI, Displayport og DVI i. Dette gør det nemt at have med sig rundt omkring. Ikke nok med at I slipper for at have et væld af forskellige stik liggende, er det også en utrolig prisvenlig løsning.

Mini Displayporte fra Mackabler.dk fungerer til alle Apple produkter efter 2008. Disse produkter anvender dog i stedet nogle andre standarder, såsom Mini DVI eller Micro DVI.  Alle vores Mini DVI stik kan I finde her.
Der er dog forskel på, hvor kompatible computerne er. Computere før 2010 kan for eksempel ikke afspille lyd gennem HDMI. Dette er dog intet problem, hvis man blot har et normalt jackstik at sætte i.

God kvalitet og super service
Hos MacKabler.dk lægger vi utrolig stor vægt på kvaliteten af vores produkter. Derfor sælger vi kun produkter af god kvalitet, som meget få leverandøre kan levere til samme pris. Det gør, at I, som institution, er garanteret kvalitets produkter, der lever op til fabrikantens standard. I kan se hele vores udvalg at Mini Displayporte her.

Når I handler hos Mackabler.dk søger vi altid for en skarp pris, der altid er utrolig konkurrence dygtig. Hertil følger der en ekstra god service. På denne måde er I altid sikre på at tingene fungerer som de skal, og at I ikke skal bruge en masse ekstra tid på at få tingene til at fungere.

Ønsker I et konkret tilbud, skal I sende en mail til [email protected]

Vil du følge med i flere artikler som denne?