300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Pas på de farlige opladere

Pas på de farlige opladere

Opladere til smartphones, tablets og bærbare computere kan være dyre, og derfor er det nærliggende for mange at købe billige, uautoriserede opladere fra f.eks. Kina, hvilket kan være mere faretruende, end det lyder. Disse opladere har allerede krævet flere menneskeliv i udlandet, og herhjemme har det været tæt på. 

Mange uautoriserede opladere bruger billige komponenter, der ikke nødvendigvis lever op til sikkerhedsstandarderne indenfor isolering af elektroniske in- og outputdele.

Brugen af en af disse falske iPhone opladere resulterede i 2013 i, at en ung kvinde, fik elektrisk stød og omkom, da hun tog sin telefon, mens den var til opladning.

Ved første øjekast kan dette virke som et enkeltstående tilfælde, men det er det desværre ikke.

I Sverige omkom en mor og hendes fire små børn for et par år siden, da en uautoriseret, defekt oplader satte i brand.

I Danmark har der dog ikke været nogle dødsfald som resultat af falske opladere endnu, men for en familie i Kolding var det tæt på at gå galt.

En tidlig morgen, mens resten af familien lå og sov, var faderen på arbejde i familiens bageri. Da han kom hjem, opdagede han, at en bærbar computer, der havde ligget til opladning i en lænestol, var brudt i brand og havde antændt det øvrige inventar.

Heldigvis lykkedes det faderen at redde resten af familien ud, og ingen af de involverede fik nævneværdige skader.

Vores opladere er IKKE farlige

Hos Mackabler.dk sørger vi for, at dine kabler lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav og standarder, for at sikre at sådanne ulykker ikke forekommer. Samtidigt sikrer kvaliteten af vores varer også, at der ikke opstår mindre problemer i form af f.eks. dårligt fungerende lyd kabler.

Det gør vi bl.a. ved at undgå at købe billige, lav kvalitetsprodukter og ved at følge Sikkerhedsstyrelsens anvisninger.

Vi sørger for at holde øje med markedet af producenter, for at sikre at vi finder de billigste produkter af den højeste kvalitet.

Desuden lykkes det os ofte at finde den samme fabrikant, der har produceret Apples originale opladere, hvilket sikrer, at kvaliteten er upåklagelig.

Det er nævneværdigt, at Sikkerhedsstyrelsen har trukket disse farlige opladere tilbage fra det danske marked, og du derfor roligt kan købe uoriginale Apple opladere i Danmark. Dog kan det ikke anbefales at købe disse opladere i udlandet, da de ikke er pålagt Sikkerhedsstyrelsens sikkerhedsstandarder.

Vil du følge med i flere artikler som denne?