300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Apple tilbagekalder A1300 iPhone-opladere i Danmark

Apple tilbagekalder A1300 iPhone-opladere i Danmark

Apple tilbagekalder nogen opladere, som skulle være potentielt farlige. Det omhandler iPhone opladere med serienummeret Model A1300, som har fuldt med købte iPhones, men som også er blevet solgt af Apple selv.

Opladerne er solgt med iPhone 3gs, iPhone 4 og iPhone 4s. Hvis du har en iPhone 5, har du fået den nye A1400 version af opladeren.

Vi har ikke solgt nogen af disse opladere, og vores opladere er derfor ikke berørte af denne fejl.

[caption id="attachment_1301" align="aligncenter" width="350"]affected_adapter Du kan se her, hvordan du ser serie nummeret.[/caption]

Hvis du har en A1300 iPhone oplader har den på nuværende tidspunkt holdt i flere år, og der er meget lille chance for at det lige nøjagtigt er nu den brænder af.

Men som hoved regel skal du være bekymret for alt med  220V og endda batterier, kommer der ofte  historier om hvordan opladere brænder af eller batterier brænder af. Hvis du youtube'er det, så er der mange videoer med bærbare og opladere som brænder af.

En god hovedregel er dog, at man ikke lader opladere sidde i stikkontakten uden de oplader noget. Det spare også lidt på strømmen :)

Vil du følge med i flere artikler som denne?