300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Kan jeg bruge en uoriginal iphone-oplader

Kan jeg bruge en uoriginal iphone-oplader
Kan jeg bruge en uoriginal iphoneoplader?
Af og til blusser rygterne op igen. ”Fake iPhone oplader brænder”, ” Uoriginal oplader ødelægger din iphone” og lignende advarsler. Men rygterne er grundløse. Under en procent af de uoriginale opladere er fejlbehæftede og endnu færre overopheder. Intet tyder på, at kopiopladere er specielt farlige. 1

Da de første iPhones, der kom til landet i 2008 var der problemer med Apples egen oplader. Siden har der været fokus på opladere til telefoner, iPad, iPods og så videre, men problemet eksisterer nærmest ikke i Danmark.

Hos MacKabler sælger vi mange uoriginale opladere til iPhone og iPad, og vi oplever yderst sjældent problemer.
En billig iphoneoplader, som er et kopiprodukt, er ikke nødvendigvis ringere end Apples egne produkter.

Hos MacKabler sælger vi kun opladere, der er godkendt til det europæiske marked og testet på Apples produkter.

Uoriginale opladere overalt
De fleste af os glemmer, at alle former for dockingstationer og højtalere til iPod og iPhone i princippet også er opladere. Her kan der også opstaoverophedning, men igen – det sker sjældent.
Vi har slet ingen rapporter om det hos MacKabler, og vi bruger selv vores produkter hver dag. Også uden at have oplevet problemer.

Kopioplader er lige så sikker som en original
Hos MacKabler er alle kopiopladere til iPhone og andre macprodukter gennemtestede. Vi sælger tusindvis af uoriginale opladere og oplever meget sjældent problemer. Under 1 % er fejlbehæftede, og taler vi om overophedning er fejlraten nede i promiller.
Skulle du i værste fald opleve, at et stykke elektronik brænder, så er din bolig sikret via HFIrelæet. Det gælder al elektronik med fejl, men ogsa? udefra kommende på virkninger som for eksempel lynnedslag.
Når du bruger en iPhone oplader er selve din iPhone sikret med telefonens egen interne sikring. Det giver dobbelt sikkerhed.

Undgå problemer med oplader og telefon
Den bedste måde at undgå overophedning af din telefonoplader er ved at stoppe opladningen, na?r telefonen er fuldt opladet.
Hvis du oplader din telefon om natten, er det en god ide at slå flyfunktionen til. Flyfunktion stopper både Wifi, Bluetooth og internetdeling. Da disse programmer hele tiden bruger en lille, bitte smule strøm, vil din telefon aldrig bliver fuldt opladet, og iphone laderen er derfor hele tiden pa? arbejde, når disse er slået til.
Hvis ingen programmer eller apps på telefonen bruger strøm, slår opladeren fra, når telefonen er fuldt opladt.
Dermed undgår du overophedning af både opladeren og telefonens batteri.

Køb sikkert, køb hos MacKabler. Se opladere her ... 

Vil du følge med i flere artikler som denne?