300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Google Chromecast

Google Chromecast

Vi er begyndt at sælge Google Chromecast, her hos mackabler, vi sælger den til den normale Google pris. Det er 270kr.

Google chromecast er googles svar på et Apple tv, eller en anden lille TV-box. Apple laver en box som er selvstændig, men Google er gået en anden vej, de har lavet en tv box som er 100% afhængig af din Mac Computer eller iPad/iPhone, hvis du skal have noget op på skærmen skal det være igennem din mac computer.

Meningen er at du sætter den bag i dit tv, også kan du få en masse af dit computer indhold op på skærmen, uden at skulle rode ved kabler og adaptere osv, og også fuldstændigt trådløst.

Måden Chromecast virker på er ved at plugin til Google's webbrowser Chrome, med dette plugin kan du sende youtube videoer eller netflix direkte til dit tv. Du kan også bare sætte Chromecast til at vise din skærm eller din internet browser vindue. Fordi den virker på denne måde, kan du lave andet på din Mac samtidig, det eneste Chromecast kræver er at en tab er optaget, eller hvis du bruger netflix eller youtube, så behøver du ikke engang at være åben - dette gør Chromecast ved at det er den lille computer som streamer videoen og ikke din Mac, på den måde bruger din mac ikke strøm for at se film, eller hvis din mac går på standby eller lukker fortsætter videoen også, denne funktion virker kun med meget få online tjenester, fx netflix youtube og et par andre.

Det seje ved Chrome browseren er at den ikke rigtigt har nogen grænser, den kan både afspille musik, videoer, og alt muligt andet, så der er ikke rigtigt nogen grænser for hvad du kan sende til dit tv. Det gælder også MKV, MP4 og AVI som alle er populære som pirat formater.

[gallery link="file" ids="1187,1186,1184,1183,1182,1181" orderby="rand"]

Google Chromecast gør det let at steame video og andet til dit TV, helt trådløst, uden nogen irriterende adapter eller kabel.

Vil du følge med i flere artikler som denne?