300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Høj kvalitet på uoriginale Apple kabler

Høj kvalitet på uoriginale Apple kabler

Har du brug for et eller flere Apple kabler til din Mac? Så vil du vel gerne have dem så billigt som muligt, og det får du med garanti her hos mackabler.dk, hvor vi sælger mackabler til 1/3 af, hvad du ellers skal give for et originalt kabel fra Apple.

Så tænker du måske – jamen, er det så lige så godt? Og ja, det er det! Grunden er nemlig, at sådan et kabel fungerer digitalt, og det betyder, at enten så overfører det dine data, eller også så gør det ikke. Med andre ord, så er selve kvaliteten af kablet ligegyldig, det handler bare om, hvorvidt der er forbindelse eller ej.

Der er altså ikke noget med, at dine fotos ikke bliver så gode med en fake eller uoriginal mac adapter, eller at du kun hører halvdelen af lyden eller at bassen ikke er med.

ALLE data, al lyd og hele billedet overføres med de uoriginale kabler og adaptere.

Vores billige Apple kabler er super gode, og virker helt efter hensigten. Men hvis du tager luppen frem og kigger på kablernes kvalitet og den plast, de er lavet af, så kan du godt se, at de originale Apple kabler er pænere, men som sagt – udseendet betyder intet med hensyn til funktionen. Samlingen af stikkene kan måske også se knap så flotte ud (hvis du kigger i mikroskop).

Som bruger oplever man en lidt dårligere finish, men man kan til gengæld dårligt se det, og funktionen er helt oppe at ringe, og det er jo det vigtigste for et kabel, der bare skal forbinde to enheder.

Nu er der selvfølgelig rigtig mange producenter af uoriginale Apple kabler, men du skal vide, at vi bruger al vores erfaring og hele vores kendskab til leverandørernes stærke sider for at skaffe de kabler og adaptere, der har den højeste kvalitet.

Så hvad enten du søger Apple kabler eller mac adaptere, så har vi både det rigtige udvalg af de løsdele, du skal bruges, du får størst mulig glæde og fornøjelse af dine Apple produkter. Og hvor du betaler så lidt som muligt for en god kvalitet, der gør, at dine forskellige Mac ting snakker ordentligt sammen.

Så selv om der altså er tale om en uoriginal mac adapter eller fake mac adaptere, så sørger vi for her i mackabler.dk at udvælge de bedste kabler og adaptere i den bedste kvalitet og til en tredjedel af prisen.

Vil du følge med i flere artikler som denne?