300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

mini displayport til DVI dual vs single layer

mini displayport til DVI dual vs single layer

DVI-singel-dual-layerHvad er lige forskellen på en single layer og en dual layer adapter?

Der findes to slags adaptere og kabler når vi taler om DVI kabler/adaptere. Det handler om hvor mange forbindelser der er igennem stikket, jo flere connectore der er jo mere kan der komme igennem stikket, det er klart. Til højre kan du se de forskellige stik, og hvor mange connectore der skal være for at der er tale om et single eller et dual layer stik. -D og -I henviser til "digital only" og "analog only".

Disse stik snyder tit, langt de fleste adaptere har stikket fra DVI-D med dual layer, selv om de ekstra conncetore ikke er tilsluttet til noget bag ved.

Single layer dvi

Single layer er de billigste og de dårligste, en single layer adapter/kabel understøtter kun op til 1920x1200 opløsning, til gengæld er kablet meget tyndere og lettere og både kabler og adaptere er billigere. Vores Mini Displayport til DVI og Mini DVI til DVI er begge single layer dvi adaptere, selv om de har alle portene.

Dual Layer dvi

Dual Layer adaptere er tykkere, tungere og dyre, til gengæld understøtter de op til 2560x1600(30" skærm), det kræver bestemte computere til at gøre brug af dette, heldigvis har alle mac computere indbygget dual layer.

Vi arbejder på at få fat i et billigt alternativ til Apples 800kr Dual layer Mini Displayport til DVI adapter.

Vil du følge med i flere artikler som denne?