300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Magsafe og magsafe 2, hvad er forskellen?

Magsafe og magsafe 2, hvad er forskellen?

Magsafe er hvad Apple har valgt at opkalde deres opladerstik til deres computere. Den er revolutionerende ved at bruge magnet til at holde kablet, så at den nem slipper, hvis noget skulle ske.

I den naturlige udvikling med at de bærbare computere bliver tyndere, har Apple også måtte omdesigne deres Magsafe, således at dét ikke forhindre at gøre dem tyndere.

Derfor introducerede Apple i sommers Magsafe 2 i forbindelse med de nye MacBook Air og MacBook Pro Retinas. Det Apple har gjort for at reducere tykkelsen på stikket er, at gøre den bredere. Ligeledes er magneten blevet svagere, så at den nemmere slipper computeren.

Så forskellen er kun designet, mens funktionen er forblevet den samme. Det betyder dog at de gamle MacBooks ikke kan bruges med de nye opladere, ved mindre man bruger en adapter. Derfor er det vigtigt at holde øje med netop det.

Vi har sørget for at lave en meget simpel oversigt over hvilke computere de forskellige opladere vi sælger passer til. Så behøver du ikke bekymre dig!

Vil du følge med i flere artikler som denne?