300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Kvaliteten på uoriginale Apple kabler

Kvaliteten på uoriginale Apple kabler

Mange mennesker synes, det er smart at have flere kabler, så man ikke skal huske at tage kabler med alle de steder, man normalt færdes. Og mange mennesker ved også, at man sagtens kan købe Apple kabler andre steder end netop Apples egne.

Men hvordan er egentlig kvaliteten på uoriginale Apple kabler?

Hos Mackabler.dk kan du få kabler til mac til 1/3 af originalprisen, men er de så lige så gode som Apples egne?

Med andre ord – er kvaliteten på uoriginale Apple kabler i orden. Og det korte svar er JA! Når vi kan svare så kort og præcist på spørgsmålet, så er det fordi, at kabler af den type overfører signalerne digitalt, hvilket igen betyder, at enten virker de eller også virker de ikke. Der er ikke nogen mellemting.
Så du skal ikke være bange for, at bassen forsvinder på musikken, fordi den er overført med et uoriginalt kabel til en tredjedel af prisen, eller at din søsters hårfarve bliver pink eller helt forsvinder.
Det korte af det lange er, at al lyd og hele billedet overføres med de uoriginale kabler og adaptere.

Ikke nok med at vores Apple kabler er billige, og at du tilmed kan spare ekstra, hvis du køber flere ad gangen. Kvaliteten på de uoriginale Apple kabler er også rent mekanisk rigtig god, selv om du selvfølgelig ikke kan forvente, at kablerne har helt den samme finish rent visuelt, som de originale kabler fra Apple. Så hvis du tager de skarpe briller på, så kan du måske se, at de originale kabler har en pænere overflade og stikkene er også pænere sat sammen.

Altså – kvaliteten på uoriginale Apple kabler er lidt dårligere rent visuelt, men funktionen er absolut lige så god, og samtidig sparer du altså 2/3 af prisen, og endnu mere, hvis du køber flere kabler – fx til at have liggende på kontoret, hos kæresten, i sommerhuset mv.

Hos mackabler.dk sørger vi hele tiden for at scanne markedet af producenter for at finde den bedste kvalitet på uoriginale Apple kabler. I mange tilfælde lykkes det os faktisk at finde præcis den samme fabrik, som Apple selv får sine kabler fra, så her er kvaliteten på uoriginale Apple kabler naturligvis lige så god som de originale. Men prisen… !

Generelt er det vores mål at sørge for, at du ved at handle hos mackabler.dk kan vær sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet til de billigste priser.

Vil du følge med i flere artikler som denne?