300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

mac brugere vs windows brugere

mac brugere vs windows brugere

https://www.youtube.com/watch?v=BpOvzGiheOM

Er du til mac eller pc? Nå, det ved du ikke helt, og hvis du spørger en af dine venner, så afhænger svaret med garanti af, hvem du spørger, for mac-brugere sværger til mac og pc-brugere kan altid finde argumenter for at blive ved pc.

Faktisk hersker der næsten borgerkrigslignende tilstande mellem tilhængerne af de to platforme.

Skal der lyde et bud her fra mackabler.dk, så må man nok generelt sige, at mac er dyrere og har et flottere design. Faktisk kan man godt se på pc’ere, at de er billigere, men det skal du ikke fortælle deres ejere…

Med hensyn til hvilke programmer Mac brugere kan benytte sig af, så er svaret ’alle’, men hvis du fx vil arbejde med Word, der er udviklet af Windows og noget af en standard inden for tekstbehandling, så kan du som mac bruger enten købe programmet Word til mac, eller du kan købe et specielt windowsprogram til din mac, så du kan køre alle windows-programmer. Alle!

Hov, der røg vist nogle af windows brugernes argumenter, men hvis der er én ting, som mac ikke er så velegnet til, så er det at køre tunge computerspil. Dels så er mac ikke forsynet med hardware, der egner sig til spil og dels så laves der – sikkert af samme grund – ikke så mange spil til mac.

Windows brugere kan glæde sig over et stort udbud af producenter i alle prisklasser. Det betyder også, at der altid er stærke tilbud at finde på en windows computer, hvorimod mac, som du sikkert ved, kun produceres af Apple, og det kan nok ikke undgå at smitte lidt af på priserne.

I hvert fald er Mac brugere vant til at måtte punge lidt ekstra ud i forhold til windows brugere, men som mac bruger får man også noget mere i form af en lækrere maskine, færre problemer med virus, og så er mac også kendt for at være mere brugervenlig og super til at få alle apple produkter til at hænge sammen i én enhed, uden at man som bruger skal ud i langhårede operationer. Tingene spiller bare med mac.

Men i og med at man må erkende, at man som mac bruger må punge hårdere ud, end man må som windows bruger, så er der al mulig grund til at sørge for at få alle tilbehørsdele så billigt som muligt, og netop her hos mackabler.dk kan du fx få opladere, stik og kabler mv. til helt ned til en fjerdedel af prisen.

Vil du følge med i flere artikler som denne?