300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

Kabler til mac

Kabler til mac

Når du skal finde Kabler til Mac's kan det være let at gå ned i din lokale mac butik, men det er alt for dyrt, de tager normalt over dobbelt så meget som os, og vi handler med samme produkter, med samme emballage og samme funktion. Den eneste forskel er at hvis du handler i butikken, skal du betale for butikken, altså huslejen de betaler til storcenteret eller manden som ejer bygningen, du betaler også lønnen for ham manden som står og sælger dig produktet.

Alt i alt er det en meget dårlig handel for dig, men en fin handel for alle mellem mændende.

Dette har i årevis været grunden til at handle online. Og det er fortsat et rigtig godt argument. Når du betaler for et produkt, så betaler du også for alle de andre ting, hos os, betaler du bare for at vi sidder her og svare på spørgsmål og laver support - samt til et lokale, men der er altså ikke mange ekstra udgifter.

Kabler til Mac's kan du betale hvad som helst for, prisen fra kina til de store butikker er næsten 8x forskellig, der er helt sikkert en grund, men det er dig som skal finde ud af med dig selv, hvad du vil støtte.

Hos os får du de 3 vigtigste ting god support, garanti også produktet - i kina får du kun produktet og i butikken får du de samme 3 ting som hos os, jeg ville mener supporten er dårligere, og det er garantien helt sikkert også, men du får også en masse andre ting som ikke er vigtige for dig.

Vil du følge med i flere artikler som denne?