300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

kabler fra mac til tv

kabler fra mac til tv

Hvis du skal sætte din mac til et tv er der nogen forskellige muligheder, først skal du vide hvilke video stik din mac har, bagefter hvilket video stik dit tv har.

kabler fra mac til tv er lidt svært at forklare, da der er mange muligheder, men den letteste måde at gøre det på er ved at vælge et HDMI stik, det understøtter alle de rigtige opløsninger så der ikke er noget som ser dårligt ud, når du skal have et kabel fra din mac til tv også understøtter det også lyd. Det andet mest brugte kabel fra mac til tv er et VGA stik, dette kan have problemer med opløsningerne og der er heller ikke indbygget lyd i det.

Du kan vælge et par forskellige muligheder, når du skal bruge et kabel fra mac til tv, enten bare adapteren som du kan se neden for, dette er et MINI displayport til hdmi adapter, og den kræver at du har et HDMI kabel også.

mini-displayport-til-hdmi-adapter-26-cmDu kan også vælge en lidt smartere metode, det er også et kabel men det har HDMI kablet bygget ind, så du slipper for at have det med. Dette er et Mini displayport til HDMI kabel, den understøtter også fuld HD 1080p og lyd som den anden, det er bare mere praktisk ikke at skulle have endnu et kabel med.

mini-displayport-til-hdmi-kabel

 

Kabler fra mac til tv, kan være kedeligt, hvad hvis nu det var trådløst? Google Chromecast er også en mulighed, dette giver trådløst overførsel af dine video til dit tv, med lyd og i fuld HD 1080p. Til gengæld er det også dyre :)

 

Vil du følge med i flere artikler som denne?