300 dages returret
DAG-TIL-DAG LEVERING
FRI FRAGT FRA 500 KR
100.000 DANSKERE BRUGER OS

10W/12W/5W

10W/12W/5W

Hvordan er det med opladere til iPhone, iPad og iPod?

Det er USB opladere alle sammen men de er ikke alle ens. Fordi der er 3 forskellige typer opladere den første er til iPhone og iPod, og det er alle iPhones og alle iPods. Den er en 5W og det er den mindste.

Så er der den som er lidt større og den er 10W, den er kun til iPad, fordi iPaden bruger det mere strøm og har et større batteri skal den også bruge en større 10W oplader, det giver også mening. Hvis du har prøvet at oplader din iPad via en PC eller med en iPhone oplader, ved du at det tager næsten en hel dag.
Denne 10W oplader virker til iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad mini 2(retina) men ikke iPad 4 eller iPad air.

iPad 4 og iPad air bruger endnu mere strøm og har endnu større batterier, derfor skal de bruge en endnu større oplader, det er en 12W oplader. Dem handler vi ikke med endnu, men vi er i gang med at finde dem. 10W og 12W er ens, også i størrelse, men 12W vejer lidt mere.






Hvis du bruger en for stor oplader, fx en 10W oplader til at oplade din iPhone sker der ikke nogen skade, på hverken opladeren eller iPhonen, fordi opladeren kan give kun 5W hvis en iPhone er tilsluttet.
Hvis du gør det modsatte, altså oplader en iPad med en 5W oplader sker der intet skade på iPad'en fordi 5W opladning ikke overbelaster batteriet som er vandt til 10W(eller 12W). Men opladeren kan godt tage skade, fordi den bliver presset til at levere 10W eller 12W igennem længere tid og derfor kan overophede.

Jeg håber det hjalp.

Vil du følge med i flere artikler som denne?